Cabinetul de nutritie si dietetica NutriGo nu recomandă o dietă anume! Noi construim împreună cu pacienții/clienții un stil de viață sănătos și echilibrat, special adaptat necesităților și personalității fiecăruia. Pentru  remodelarea corporală şi prevenţia/tratarea obezităţii considerăm că este imperios necesară o abordare multidisciplinară şi sinergetică din punct de vedere medical.

Specialistul nostru dispune atât de o bază informaţională bogată, cât şi de corelarea cu alţi experţi începând de la interpretarea spectrului de analize bazic şi până la abordarea holistică a neurologiei, endocrinologiei, diabetologiei şi bolilor metabolice – toate pentru acelaşi scop- sănătatea şi succesul clientului/pacientului.

Noi toți suntem diferiți ca oameni atât fiziologic dar şi ca mentalitate cât și ca personalitate și din acest motiv, punem la dispoziție adiţional şi o echipă care acoperă pe lângă partea medicală specializată pe fiziologia şi anatomia corpului nostru și partea psihologică și motivațională.

Vă rugăm să rețineți aspectul că noi NU comercializăm sau direcționăm clienții noștri către produse de slăbit de orice tip, ceaiuri și NU facem reclamă la săli de fitness sau saloane de diverse tipuri. Serviciile noastre sunt strict de evaluare și consiliere, iar considerentele programului nostru de nutriție au la bază conceptul de slăbire sănătoasă doar printr-o alimentație corectă și echilibrată dpdv medical!

Vă aşteptăm cu o soluţie completă, sinergetică şi multidisciplinară, pentru cazuistica dumneavoastră expresă!!!

Detalii:

Volumul disponibil de informații legat de viața sănătoasă, dietetică, nutriție și activități sportive este uriaș. Trierea acestor informații poate deveni o muncă istovitoare și costisitoare temporal și să nu mai menționăm că necesită un fundament medical și adițional o perioadă foarte lungă de experiențe cu mai mult sau mai puțin succes. Specialistul Nutriționist este un SHORTCUT! (scurtătură)

Ce poate face un specialist în consiliere de nutritie si dietetica pentru mine?

Volumul informațional deținut și corelarea acestuia cu partea experimentală și științifică totodată, conferă posibilitatea nutriționistului să vă pună pe calea cea mai rapidă și eficientă, fără efecte secundare asupra sănătății dumneavoastră de îndeplinire a scopului și dorințelor dumneavoastră. Fără a pierde zeci de ore în fața unui calculator sau ascultând reclamele false la diverse produse care vă pot asista, nutriționistul poate face o evaluare eficientă a condiției și stării dumneavoastră de sănătate și depinzând de aceasta, să vă prescrie un plan alimentar și de activitate fizică care să fie perfect adaptat condițiilor și dorințelor dumneavoastră.

De câte ori trebuie să apelez la consiliere în nutritie si dietetica?

Organismul uman este un mecanism extrem de complicat și extraordinar de adaptabil! Schimbările fizice dorite sunt văzute de organismul nostru ca o presiune și o schimbare din viața de zi cu zi, prin urmare acesta se adaptează foarte eficient la diferențele calorice, efortul fizic și aportul de macronutrienți. Pentru a atinge scopul final, aceste „bariere” ale propriului nostru organism trebuie depășite prin schimbare… pe scurt organismul nostru trebuie menținut într-o stare permanentă de suspiciune pentru a nu avea timp să se obișnuiască și să se adapteze.

Aspectul fizic al unui corp „tăiat”, cu un procent de grăsime redus aproape de minim și plin de forme frumoase ale țesutului muscular nu este starea „normală” din punctul de vedere al organismului nostru. Poate în trecut când eram vânători și supraviețuirea zilnică era imperativă! Dar în acest moment în societatea noastră, corpul nostru va încerca să lupte împotriva dorințelor nostre și va dori să acopere toate formele musculare frumoase mult lucrate și greu obținute cu un strat de energie stocată numită țesut adipos.

Momentul adaptării organismului este și momentul în care rezultatele efortului dumneavoastră sunt minimizate și stopate. Aici poate interveni sfatul nutriționistului care prin experiență, poate restarta metabolismul și obligă organismul dumneavoastră să iasă din starea de adaptare și să continue să crească sau să scadă în funcție de dorința dumneavoastră.

Asta înseamnă că voi avea nevoie de consiliere în nutritie si dietetica o viață întreagă?

Absolut nu! Drumul pe care îl parcurgi alături de nutriționist trebuie să constituie și pentru tine un proces de învățare! Adaptarea organismului, uzul macronutrienților, măsurătorile calorice combinate cu experiență și învățarea reacțiilor propriului corp sunt elemente care vă vor asista pe viitor să fiți propriul dumneavoastră nutriționist. Asistența nutriționistului vă ajută la începutul anevoios al drumului către o viață sănătoasă și un corp visat.

Cum să mă raportez la consultantul meu în nutritie si dietetica?

Ca la un psiholog al fizicului tău! Cu sinceritate, cu încredere și încercând să respecți ceea ce te sfătuiește! Dacă greșești, nu ascunde asta… pentru nutriționist sunt vitale toate informațiile pentru a găsi soluțiile cele mai potrivite pentru dorințele tale.

Cât mă costă un program de consiliere în nutritie si dietetica?

În statisticile efectuate de Nutrigo până în acest moment, am descoperit că sistemul de consultație nu reprezintă cel mai eficient necesitățile clientului. Prin urmare, doar la Nutrigo, puteti găsi sistemul de abonament lunar prin care contactul cu nutriționistul tău devine unul aproape permanent și accesul tău la asistența și consultanța Nutrigo poate fi făcută oricând și oriunde: din hipermarket(la cumpărături), din sala de fitness, din fața frigiderului (pentru rețete sănătoase) și mai ales în momentele în care ai nevoie de o doză de motivație și determinare.

Abonamentul la Nutrigo este variabil în funcţie de necesităţile tale, dar are acces nelimitat la toate mijloacele media de conectare cu Nutrigo: facebook, email, skype, sms și telefonul personal al nutriționistului.

Mai multe găsiţi la secţia http://www.nutrigo.ro/abonamente

Trebuie înţeles că succesul în remodelarea corporală ţine de abordarea sinergetică pe mai multe domenii si din acest motiv, abonamentul Nutrigo cuprinde şi o şedinţă de evaluarea psihologică din punct de vedere motivaţional.

Cum specialistul Nutrigo știe că în prima parte a drumului tău necesitățile de asistență sunt mult mai ridicate și obstacolele apărute sunt mai dificil de depășit, îți oferim  în primele 2 luni, un plus de oricâte ședințe individuale skype consideri că sunt necesare și oricâte telefoane și conversații media consideri că ai nevoie: FĂRĂ NICI UN COST ADIȚIONAL! Doar la Nutrigo, abonamentul lunar nu se modifică independent de câte ori este necesar contactul cu specialistul tău în nutriție și dietetică, pentru că și pentru NOI ca și pentru TINE sunt importante REZULTATELE!

Tot din punctul de vedere al capitolului financiar, consultantul în nutritie si dietetica va încerca să adapteze planul nutrițional în funcție de bugetul dumneavoastră săptămânal alocat pentru mese și timpul liber alocat cumpărăturilor. Consultanța noastră se extinde inclusiv asupra rețetarului necesar într-o dietă, adaptarea la bugetul dumneavoastră, timpul de preparare și locațiile de achiziționare pentru nevoile dumneavoastră.

Vă rugăm să rețineți aspectul că noi nu comercializăm sau direcționăm clienții noștri către produse de slăbit de orice tip, ceaiuri și nu facem reclamă la săli de fitness sau saloane de diverse tipuri. Serviciile noastre sunt strict de evaluare și consiliere, iar considerentele programului nostru de nutriție au la bază conceptul de slăbire sănătoasă doar printr-o alimentație corectă și echilibrată!

Vă dorim succes și reușite în drumul dumneavoastră spre o viață sănătoasă și vă acordăm tot sprijinul necesar!

OPŢIUNEA ŞEDINŢE INDIVIDUALE – 200 RON cuprinde: 

-şedinţa gratuită de evaluare, propunere spectru de analize (dupa caz), studiu cazuistică individuală ce cuprinde: background medical si patologic, structurarea meselor, analiza macro-nutrientilor, timp liber, sesiuni de bucatarie, sesiuni de cumparaturi, sfaturi pentru familie.

-valabilă si on line via skype sau FB Messenger.

Şedinţa de recomandari nutritionale, unde efectuăm o evaluare completă dpdv medical,  şi compilăm în funcţie de targetul stabilit o dietă personalizată pentru o perioadă cuprinsă de la 7-30 de zile, cu reţetele culinare aferente, listă de cumpărături şi în funcţie şi de bugetul şi preferinţele clientului. Recomandarile se primesc atat pe e-mail cat si explicate in fizic (sau via skype/messenger).

Sedinta de monitorizare – aceasta sedinţă se efectueaza la 7-10 zile diferenta si  cuprinde o eventuala ajustare ulterioară a dietei. (la fel poate fi efectuata la distanta).

!!! Menţionăm că acest tip de consultaţie este recomandat doar clienţilor ce necesită uşoare corecturi la nivel alimentar şi doar ajustări dpdv al remodelării corporale. Pentru situaţii cu discrepanţe majore de greutate recomandăm sectiunea www.nutrigo.ro/abonamente 

  • Dupa sedinta initiala de evaluare, se efectueaza plata si odata ce aceasta este confirmata, se efectueaza recomandarile nutritionale initiale ce se trimite on line sau prin curierat (dupa caz). Ulterior se programeaza via e-mail (nutrigo@nutrigo.ro) a doua sedinta explicativa si cu intrebari si la interval de 7-10 zile se programeaza sedinta de ajustare.

OPŢIUNEA „PACHETE CU DIETE” – 300 RON

Pachete cu vânzare on line, cu diete personalizabile ce cuprind – lista de cumpărături, reţete, mesele zilnice şi exerciţii de mişcare fizică la domiciliu pentru o perioada de 10 zile.

Opţiunea de „Pachete cu diete” cuprinde: 

-Pachetul Detox: detoxifierea totală a organismului, îmbunătăţirea funcţionării hormonale, tratarea rezistenţei la insulină, creşterea ratei metabolice, reglarea apetitului, eliminarea toxinelor, îmbunătăţirea funcţiilor hepatice şi renale.

-Pachetul Rezoluţia Rapidă: dacă ai depus prea mult ţesut adipos intr-o perioada foarte scurta – acest pachet este ideal pentru tine! O dietă completă de 10 zile, cu toate mesele şi reţetarul aferent + bonus exerciţii fizice de recuperare musculară şi tonifiere generala în zonele „afectate”.

-Pachet Re-shape Yourself: un pachet complet ce cuprinde o scădere drastică în greutate cu prezervarea masei musculare, reducere semnificativă a ţesutului adipos, tonifiere musculară generală, scăderea rezistenţei la insulină, îmbunătăţirea răspunsului hormonal, accentuarea stării anabolice a organismului, activarea funcţiilor anorexigenice din hipotalamus pentru controlul poftelor alimentare.

Pentru selectarea oricărei dintre opţiunile „Pachete cu Diete” – vă invităm să ne trimiteţi un e-mail pe adresa: nutrigo@nutrigo.ro cu subiectul – „Pachete cu Diete” şi în textul e-mailului numărul de telefon şi numele complet pentru a fi contactat staff-ul nostru.

  • Fiecare dintre pachetele cu diete cuprind doua sedinte, una de evaluare initiala si adaptare cu personalizare a pachetului – si una de explicare aditionala odata ce pachetul a fost primit.
  • Dupa sedinta initiala de evaluare, se efectueaza plata si odata ce aceasta este confirmata, pachetul se trimite on line sau prin curierat (dupa caz). Ulterior se programeaza via e-mail (nutrigo@nutrigo.ro) a doua sedinta explicativa si cu intrebari.

OPTIUNEA ABONAMENTE LUNARE

1. Abonament lunar Healthy Lifestyle – 500 RON

-4 şedinţe de consiliere nutriţională şi dietetică cu nutriţionistul NutriGo via Skype sau la cabinet(1 pe saptamana) – acestea includ spectru de analize specific recomandat, analiza acestora, contactul cu medicii curanti specialisti (dupa caz), recomandari date familiei pentru asistenta pacientului/clientului;

-1 şedinţă de evaluare motivaţională şi emotională NutriGo via Skype sau la cabinet;

-monitorizare saptamanala via jurnal alimentar on line (G-Drive)(inserturi din partea nutritionistului la 2-4 zile maximum in jurnal);

-corectarea si adaptarea permanenta a dietei in functie de necesitati si progrese (servici, deplasari, momente speciale din viata, team-buildinguri, nunti etc)

-tratarea tulburarilor alimentare sau a adictiilor alimentare – cu o crestere a nivelului de monitorizare pana cand situatia este sub control (necesar act aditional cu acceptul pacientului/clientului);

-acces nelimitat la telefonul si facebook-ul nutritionistului pentru orice intrebari pe parcurs.

2.Abonament Family Pack – 1000 RON si cuprinde 

– 4 şedinţe de consiliere nutriţională şi dietetică cu nutriţionistul NutriGo a intregii familii (sedinte ce se pot programa si separat);

-2 şedinţă de evaluare motivaţională şi emotională cu psihologul clinician NutriGo(stabilit impreuna sau separat cu fiecare membru al familiei).

-monitorizare saptamanala via jurnal alimentar on line (G-Drive) (inserturi din partea nutritionistului la 2-4 zile maximum in jurnal);

-corectarea si adaptarea permanenta a dietei in functie de necesitati si progrese (servici, deplasari, momente speciale din viata, team-buildinguri, nunti etc)

-tratarea tulburarilor alimentare sau a adictiilor alimentare – cu o crestere a nivelului de monitorizare pana cand situatia este sub control (necesar act aditional cu acceptul pacientului/clientului);

-acces nelimitat la telefonul si facebook-ul nutritionistului pentru orice intrebari pe parcurs.

3. Abonament de consiliere nutriţională pentru mămici sau viitoare mămici

200 Ron şedinţa (+ 1 şedinţă iniţială de evaluare fără costuri) sau

700 Ron 4 şedinţe lunare cu abonament + 1 şedinţă iniţială de evaluare fără costuri.

Fie că este vorba de alimentaţia din timpul sarcinii, de perioada de alăptare sau de diversificare nutriţionistul NutriGo vă asistă pe tot parcursul procesului. Sănătatea mamei şi schimbările din corpul ei sunt asistate şi monitorizate nutriţional pentru eficientizarea atât a creşterii sănătoase si armonioase a copilului, cât şi pentru re-estetizarea mamei post-partum.

-monitorizare saptamanala via jurnal alimentar on line (G-Drive)(inserturi din partea nutritionistului la 2-4 zile maximum in jurnal);

-corectarea si adaptarea permanenta a dietei in functie de necesitati si progrese (servici, deplasari, momente speciale din viata, team-buildinguri, nunti etc)

-acces nelimitat la telefonul si facebook-ul nutritionistului pentru orice intrebari pe parcurs.

Mai multe detalii aici: http://www.nutrigo.ro/mamici

 Preţuri adiţionale la abonamentele 1, 2 şi 3

Consultaţie adiţională NutriGo -50 RON

 Detaliere Abonamente

Abonamentele la NutriGo pe lânga şedinţele incluse, conţin acces nelimitat la toate mijloacele media de conectare cu NutriGo: facebook, email, skype, sms și telefonul personal al nutriționistului.

Valabil la toate abonamentele: Trebuie înţeles că succesul în remodelarea corporală ţine de abordarea sinergetică pe mai multe domenii şi din acest motiv, abonamentul NutriGo cuprinde şi  şedinţe de evaluare psihologică şi din punct de vedere motivaţional.

Cum specialistul NutriGo știe că în prima parte a drumului tău necesitățile de asistență sunt mult mai ridicate și obstacolele apărute sunt mai dificil de depășit, îți oferim  în prima lună, un plus de oricâte ședințe individuale consideri că sunt necesare și oricâte telefoane și conversații media consideri că ai nevoie: FĂRĂ NICI UN COST ADIȚIONAL! Doar la NutriGo, abonamentul lunar nu se modifică independent de câte ori este necesar contactul cu specialistul tău în nutriție și dietetică, pentru că și pentru NOI ca și pentru TINE sunt importante REZULTATELE!

Tot din punctul de vedere al capitolului financiar, nutriționistul va încerca să adapteze planul nutrițional în funcție de bugetul dumneavoastră săptămânal alocat pentru mese și timpul liber alocat cumpărăturilor. Consultanța noastră se extinde inclusiv asupra rețetarului necesar într-o dietă, adaptarea la bugetul dumneavoastră, timpul de preparare și locațiile de achiziționare pentru nevoile dumneavoastră.

Vă rugăm să rețineți aspectul că noi NU comercializăm sau direcționăm clienții noștri către produse de slăbit de orice tip, ceaiuri și NU facem reclamă la săli de fitness sau saloane de diverse tipuri. Serviciile noastre sunt strict de evaluare și consiliere, iar considerentele programului nostru de nutriție au la bază conceptul de slăbire sănătoasă doar printr-o alimentație corectă și echilibrată dpdv medical!

Vă dorim succes și reușite în drumul dumneavoastră spre o viață sănătoasă și vă acordăm tot sprijinul necesar!

www.nutrigo.ro

www.nutrigo.ro