Cabinetul de nutritie si dietetica NutriGo nu recomandă o dietă anume! Noi construim împreună cu pacienții/clienții un stil de viață sănătos și echilibrat, special adaptat necesităților și personalității fiecăruia. Pentru  remodelarea corporală şi prevenţia/tratarea obezităţii considerăm că este imperios necesară o abordare multidisciplinară şi sinergetică din punct de vedere medical.

Specialistul nostru dispune atât de o bază informaţională bogată, cât şi de corelarea cu alţi experţi începând de la interpretarea spectrului de analize bazic şi până la abordarea holistică a neurologiei, endocrinologiei, diabetologiei şi bolilor metabolice – toate pentru acelaşi scop- sănătatea şi succesul clientului/pacientului.

Noi toți suntem diferiți ca oameni atât fiziologic dar şi ca mentalitate cât și ca personalitate și din acest motiv, punem la dispoziție adiţional şi o echipă care acoperă pe lângă partea medicală specializată pe fiziologia şi anatomia corpului nostru și partea psihologică și motivațională.

Vă rugăm să rețineți aspectul că noi NU comercializăm sau direcționăm clienții noștri către produse de slăbit de orice tip, ceaiuri și NU facem reclamă la săli de fitness sau saloane de diverse tipuri. Serviciile noastre sunt strict de evaluare și consiliere, iar considerentele programului nostru de nutriție au la bază conceptul de slăbire sănătoasă doar printr-o alimentație corectă și echilibrată dpdv medical!

Vă aşteptăm cu o soluţie completă, sinergetică şi multidisciplinară, pentru cazuistica dumneavoastră expresă!!!

Prima şedinţă este de evaluare generala a scopului şi dorinţelor clientului, precum şi recomandarea unui spectru de analize medicale specifice de evaluare a sănătaţii clientului, alături de măsuratorile corporale specifice (Index de masă corporală, tensiune arterială, puls,glicemie, măsuratori ale procentului de ţesut adipos vs ţesut muscular).

!!! Această primă şedinţă se efectuează înainte de plata abonamentului sau înainte de prima şedinţă de consiliere nutriţională, este complet GRATUITĂ şi nu implică nici o obligativitate- Este o şedinţă de acomodare şi cunoaştere reciprocă înainte de luarea deciziei de a continua! (Aceasta sedinta poate fi efectuata si on line via Skype sau FB Messenger)

OPŢIUNEA ŞEDINŢE INDIVIDUALE – 200 RON pachetul complet cuprinde: 

-1 Şedinţă gratuită de evaluare, propunere spectru de analize (dupa caz), studiu cazuistică individuală ce cuprinde: background medical si patologic, structurarea meselor, analiza macro-nutrientilor, timp liber, sesiuni de bucatarie, sesiuni de cumparaturi, sfaturi pentru familie (valabilă si on line via skype sau FB Messenger)

-1 Şedinţă de recomandari nutritionale, unde efectuăm o evaluare completă dpdv medical,  şi compilăm în funcţie de targetul stabilit o dietă personalizată pentru o perioadă cuprinsă de la 7-30 de zile, cu reţetele culinare aferente, listă de cumpărături şi în funcţie şi de bugetul şi preferinţele clientului. Recomandarile se primesc atat pe e-mail cat si explicate şi detaliate in fizic (sau via skype/messenger).

-1 Şedinţă de monitorizare şi ajustare- aceasta sedinţă se efectueaza la 7-10 zile diferenta si  cuprinde o eventuala ajustare ulterioară a dietei. (la fel poate fi efectuata la distanta, on line).

!!! Menţionăm că acest tip de consultaţie este recomandat doar clienţilor ce necesită uşoare corecturi la nivel alimentar şi doar ajustări dpdv al remodelării corporale. Pentru situaţii cu discrepanţe majore de greutate recomandăm sectiunea www.nutrigo.ro/abonamente 

  • Dupa sedinta initiala de evaluare, se efectueaza plata si odata ce aceasta este confirmata, se efectueaza recomandarile nutritionale initiale ce se trimite on line sau prin curierat (dupa caz). Ulterior se programeaza via e-mail (nutrigo@nutrigo.ro) a doua sedinta explicativa si cu intrebari si la interval de 7-10 zile se programeaza sedinta de ajustare.

OPTIUNEA „PACHETE CU DIETE” – 300 RON

Pachete cu vânzare on line, cu diete personalizabile ce cuprind – lista de cumpărături, reţete, mesele zilnice şi exerciţii de mişcare fizică la domiciliu pentru o perioada de 10 zile.

Opţiunea de „Pachete cu diete” cuprinde: 

-Pachetul Detox: detoxifierea totală a organismului, îmbunătăţirea funcţionării hormonale, tratarea rezistenţei la insulină, creşterea ratei metabolice, reglarea apetitului, eliminarea toxinelor, îmbunătăţirea funcţiilor hepatice şi renale.

-Pachetul Rezoluţia Rapidă: dacă ai depus prea mult ţesut adipos intr-o perioada foarte scurta – acest pachet este ideal pentru tine! O dietă completă de 10 zile, cu toate mesele şi reţetarul aferent + bonus exerciţii fizice de recuperare musculară şi tonifiere generala în zonele „afectate”.

-Pachet Re-shape Yourself: un pachet complet ce cuprinde o scădere drastică în greutate cu prezervarea masei musculare, reducere semnificativă a ţesutului adipos, tonifiere musculară generală, scăderea rezistenţei la insulină, îmbunătăţirea răspunsului hormonal, accentuarea stării anabolice a organismului, activarea funcţiilor anorexigenice din hipotalamus pentru controlul poftelor alimentare.

Pentru selectarea oricărei dintre opţiunile „Pachete cu Diete” – vă invităm să ne trimiteţi un e-mail pe adresa nutrigo@nutrigo.ro cu subiectul – „Pachete cu Diete” şi în textul e-mailului numărul de telefon şi numele complet pentru a fi contactat staff-ul nostru.

  • Fiecare dintre pachetele cu diete cuprind doua sedinte, una de evaluare initiala si adaptare cu personalizare a pachetului – si una de explicare aditionala odata ce pachetul a fost primit.
  • Dupa sedinta initiala de evaluare, se efectueaza plata si odata ce aceasta este confirmata, pachetul se trimite on line sau prin curierat (dupa caz). Ulterior se programeaza via e-mail (nutrigo@nutrigo.ro) a doua sedinta explicativa si cu intrebari.

OPTIUNEA ABONAMENTE LUNARE

1. Abonament lunar Healthy Lifestyle – 500 RON

-4 şedinţe de consiliere nutriţională şi dietetică cu nutriţionistul NutriGo via Skype sau la cabinet(1 pe saptamana) – acestea includ spectru de analize specific recomandat, analiza acestora, contactul cu medicii curanti specialisti (dupa caz), recomandari date familiei pentru asistenta pacientului/clientului;

-1 şedinţă de evaluare motivaţională şi emotională NutriGo via Skype sau la cabinet;

-monitorizare saptamanala via jurnal alimentar on line (G-Drive)(inserturi din partea nutritionistului la 2-4 zile maximum in jurnal);

-corectarea si adaptarea permanenta a dietei in functie de necesitati si progrese (servici, deplasari, momente speciale din viata, team-buildinguri, nunti etc)

-tratarea tulburarilor alimentare sau a adictiilor alimentare – cu o crestere a nivelului de monitorizare pana cand situatia este sub control (necesar act aditional cu acceptul pacientului/clientului);

-acces nelimitat la telefonul si facebook-ul nutritionistului pentru orice intrebari pe parcurs.

2.Abonament Family Pack – 1000 RON si cuprinde 

– 4 şedinţe de consiliere nutriţională şi dietetică cu nutriţionistul NutriGo a intregii familii (sedinte ce se pot programa si separat);

-2 şedinţă de evaluare motivaţională şi emotională cu psihologul clinician NutriGo(stabilit impreuna sau separat cu fiecare membru al familiei).

-monitorizare saptamanala via jurnal alimentar on line (G-Drive) (inserturi din partea nutritionistului la 2-4 zile maximum in jurnal);

-corectarea si adaptarea permanenta a dietei in functie de necesitati si progrese (servici, deplasari, momente speciale din viata, team-buildinguri, nunti etc)

-tratarea tulburarilor alimentare sau a adictiilor alimentare – cu o crestere a nivelului de monitorizare pana cand situatia este sub control (necesar act aditional cu acceptul pacientului/clientului);

-acces nelimitat la telefonul si facebook-ul nutritionistului pentru orice intrebari pe parcurs.

3. Abonament de consiliere nutriţională pentru mămici sau viitoare mămici

200 Ron şedinţa (+ 1 şedinţă iniţială de evaluare fără costuri) sau

700 Ron 4 şedinţe lunare cu abonament + 1 şedinţă iniţială de evaluare fără costuri.

Fie că este vorba de alimentaţia din timpul sarcinii, de perioada de alăptare sau de diversificare nutriţionistul NutriGo vă asistă pe tot parcursul procesului. Sănătatea mamei şi schimbările din corpul ei sunt asistate şi monitorizate nutriţional pentru eficientizarea atât a creşterii sănătoase si armonioase a copilului, cât şi pentru re-estetizarea mamei post-partum.

-monitorizare saptamanala via jurnal alimentar on line (G-Drive)(inserturi din partea nutritionistului la 2-4 zile maximum in jurnal);

-corectarea si adaptarea permanenta a dietei in functie de necesitati si progrese (servici, deplasari, momente speciale din viata, team-buildinguri, nunti etc)

-acces nelimitat la telefonul si facebook-ul nutritionistului pentru orice intrebari pe parcurs.

Mai multe detalii aici: http://www.nutrigo.ro/mamici

 Preţuri adiţionale la abonamentele 1, 2 şi 3

Consultaţie adiţională NutriGo -50 RON

 Detaliere Abonamente

Abonamentele la NutriGo pe lânga şedinţele incluse, conţin acces nelimitat la toate mijloacele media de conectare cu NutriGo: facebook, email, skype, sms și telefonul personal al nutriționistului.

Valabil la toate abonamentele: Trebuie înţeles că succesul în remodelarea corporală ţine de abordarea sinergetică pe mai multe domenii şi din acest motiv, abonamentul NutriGo cuprinde şi  şedinţe de evaluare psihologică şi din punct de vedere motivaţional.

Cum specialistul NutriGo știe că în prima parte a drumului tău necesitățile de asistență sunt mult mai ridicate și obstacolele apărute sunt mai dificil de depășit, îți oferim  în prima lună, un plus de oricâte ședințe individuale consideri că sunt necesare și oricâte telefoane și conversații media consideri că ai nevoie: FĂRĂ NICI UN COST ADIȚIONAL! Doar la NutriGo, abonamentul lunar nu se modifică independent de câte ori este necesar contactul cu specialistul tău în nutriție și dietetică, pentru că și pentru NOI ca și pentru TINE sunt importante REZULTATELE!

Tot din punctul de vedere al capitolului financiar, nutriționistul va încerca să adapteze planul nutrițional în funcție de bugetul dumneavoastră săptămânal alocat pentru mese și timpul liber alocat cumpărăturilor. Consultanța noastră se extinde inclusiv asupra rețetarului necesar într-o dietă, adaptarea la bugetul dumneavoastră, timpul de preparare și locațiile de achiziționare pentru nevoile dumneavoastră.

Vă rugăm să rețineți aspectul că noi NU comercializăm sau direcționăm clienții noștri către produse de slăbit de orice tip, ceaiuri și NU facem reclamă la săli de fitness sau saloane de diverse tipuri. Serviciile noastre sunt strict de evaluare și consiliere, iar considerentele programului nostru de nutriție au la bază conceptul de slăbire sănătoasă doar printr-o alimentație corectă și echilibrată dpdv medical!

Vă dorim succes și reușite în drumul dumneavoastră spre o viață sănătoasă și vă acordăm tot sprijinul necesar!