1.Ungem tava cu ulei de floarea soarelui presat la rece

2.Taiem 2 cepe mici si un gogosar si le punem pe fundul potului si asezonam cu rozmarin

3.Taiem pieptul de pui fara piele fasii

4.Condimentam cu cimbrul, garam masala, ghimbil, sare si piper rosu

5.Stropim cu ulei din seminte de canepa si adaugam cativa catei de usturoi pe care ii mixam in compozitia de piept de pui

6.Stropim cu zeama de lamaie

7.Deasupra punem dulceata de ardei iuti pe care o ungem pe toata suprafata

8.Presaram ulterior rozmarin si astupam cu staniol

9.Punem la cuptor pentru o ora la 220 de grade

Se serveste cu smantana rece, branza rasa si aditie de dulceata de ardei iuti… 

Pofta Buna de la Nutrigo

Pentru mai multe reţete, sfaturi de nutriţie, diete, dar şi workshop-uri cu invitaţi speciali în domeniul nutriţiei şi dieteticii – precum şi evenimente tip Ziua Sănătoasă vă invităm să daţi un click pe link-ul de mai jos şi să vă abonaţi la canalul nostru Youtube.

Abonare Canal Youtube:  Click aici –> Fun&Food si NutriGo <– Click aici

 

 

cover-site

sketch-1475652977078