Home made chilli – pe varianta românească „rânjeşte fasolea!”  

Fasole mare alba (sau/şi roşie), porumb, ceapă şi ţelina fulgi (doar dacă eşti leneş – dacă nu, foloseşte varianta naturală), ciumpercuţe şi muşchiuleţ de piept de pui sau ceva tocătură de vită de calitate – trase la tigaie iniţial. Pot fi d’amândouă, cum a pus şi Mandea Nutriţionistu’

Eu m-aş băga sincer la o exclusivă tocătură uşor nesimţitoare de carne de vită de calitate – în Târgul Ieşilor găseşti doar la Meat Concept Store – La tine în târg… Treaba ta! 

Condimentare cu chilli dulce-picant, sumac, cimbru, ardei iute chilli (sau nu) şi massala-garam. (*Dacă te simţi un viteaz războinic Aztec – vezi de adaugă un Bhut Jolokia)

Verdeaţă cât cuprinde la final, înainte de căpăceala finală! (pătrunjel, mărar, leuştean – pune Bre’ ca la borş, că nu strică şi altfel nu rânjeşte fasolea 😛 ). Vezi şi de nişte mentă căt mai puţin domestică (adicătelea sălbatică) – amplifică anumite savori şi face fasolea şi mai veselă!

Pofta bună de la NutriGo şi O rată metabolică cât capra neagră de munte!

Check out our Facebook Page –

Mergi liniştit şi pe pagina noastră de Facebook, că ai ce învăţa şi ai ce vedea!

www.facebook.com/nutrigo.ro