Serviciile NutriGo – Consilier on-linesunt foarte simplu de accesat indiferent unde ești sau cât de ocupat ești!

Odata cu avansul tehnologiei și cu economia de timp inerentă secolului vitezei – TREBUIE să ne adaptăm!

OPTIUNEA 1 – Consultația  individuală (video via Facebook Messenger sau Skype) – Preț 250 RON (60 Euro) include:

*Prima consultație este gratuită și explicativă pentru evaluarea situatiei și adaptarea ofertei la un plan eficient și inerent cazului specific.

*anamneză inițială cu citirea spectrului de analize (istoric alimentar si medical), studiul dosarului medical, calcul caloric si distributie de macro-nutrienti  si – un set de recomandări alimentare echilibrate, personalizate și individualizate fiecărui caz în parte.

*recomandările alimentare sunt transmise via email si explicate clar in sedinta video de predare a programului – practic – in pretul unei singure consultatii intră 2 consultatii – una de anamneză (istoric alimentar si medical) si una de predare a informatiilor.

*Consultațiile ulterioare de urmărire și adaptare (efectuate DOAR în baza jurnalului alimentar) – 200 RON/ședință.

*Programul  se adaptează și sistemului Fixlafix precum si altor sisteme/alegeri alimentare preferate de pacient/client.

OPTIUNEA 2 – Abonament lunar Consiliere On-line – 700 RON (150 Euro) include:

-Anamneza inițială a Clientului/Pacientului – o evaluare inițială sub formă de interviu de cca 1 oră – 1h30min în care Consilierul tău on-line Ionut Ignat – efectuează o analiză informativă asupra backgroundului patologic(bolilor prezente și din trecut), analizelor medicale, medicația aferentă, obiceiului alimentar, diete restrictive ținute de client, preferințe alimentare, preferințe de stil alimentar, stil de viață și moment în viață (raw vegan, vegetarian, FIX, nutriție sportivă, perioade de post religios, alăptare, diete post sarcina de reducerea țesutului adipos, diversificare, dietetică și mișcare fizică anti-stres, anti-adicții, dietă speficifică pentru varii psiho-patologii etc.)

*ACEASTĂ ȘEDINȚĂ INFORMATIVĂ ESTE GRATUITĂ – AVÂND ROL ATÂT DE INFORMARE PENTRU CLIENT/PACIENT legat de metodistica de lucru NutriGo CÂT ȘI PENTRU al tău viitor Consilier on-line ! 

-4 şedinţe de consiliere  NutriGo via Skype sau Facebook Messenger

(1 pe săptămână) – În fiecare dintre aceste ședințe – Consilierul tău NutriGo – analizează fiecare insert din jurnal, adaptează și modifică structura generală alimentară și de mișcare fizică, pentru re-eficientizare scopurilor propuse. 

**FOARTE IMPORTANT! Fiecare ședință de consiliere on line are ca rol principal INFORMAȚIA – mai precis explicațiile metabolice, anatomice și de funționabilitate a stilului alimentar personalizat până la nivel celular – în așa fel încât – CLIENTUL/PACIENTUL – să înțeleagă, să învețe și să aplice pe viitor fiecare informație preluată pentru cazului lui specific:

 1. Ai exagerat la un eveniment special cu mâncarea? – poți compensa în felul următor… 
 2. Ai probleme de tranzit intestinal/constipație? – trebuie să introduci în alimentație următoarele elemente…
 3. Ai o perioadă depresivă și fără energie? – atunci folosește această mică „șmecherie” alimentară…
 4. Ești în perioada de mentruație? – cu siguranta implementarea următoarelor elemente vor atenua efectele…
 5. Vrei să rezolvi estetic o parte specifică din anatomia ta? – atunci folosim și calculăm următorii macro-nutrienți 
 6. Pleci în călătorie? – respectă următoarele reguli de bun simț… 

***NutriGo nu vrea să ne fiți clienți/pacienți pentru eternitate!!! Noi vrem să învățați să fiți proprii voștri stăpâni la excelență și să ne recomandați serviciile mai departe… Rata noastră de succes din ultimii 3 ani este de 92% și toți clienții/pacienții și-au atins țintele propuse în medie – în sub 6 luni (oricât de dificile au fost cazurile). 

-Interpretarea spectrului de analize general sau recomandarea unui panel specific,  interpretarea recomandărilor medicilor curanți specialiști (după caz), recomandari date familiei pentru asistența pacientului/clientului; Consulturi la medicii parteneri NutriGo pentru lămuriri în funcție de cazuistică (a doua părere).

-monitorizare săptămânală via jurnal alimentar on line (G-Drive) (inserturi din partea Consilierului NutriGo la 2-4 zile maximum în jurnal cu diverse corectări și adaptări);

****La debutul contractului – fiecare client/pacient primește accesul la un folder via Google Drive – unde se regăsesc toate analizele, jurnalul alimentar, foaia de observații și recomandări, măsurători corporale, rețete, calcule calorice, exerciții video sau imagini exemplificate pentru mișcarea fizică etc.

-corectarea si adaptarea permanenta a programului alimentar in functie de necesitati și progrese (serviciu, deplasări, momente speciale din viață, team-buildinguri, nunți, evenimente sportive etc)

-tratarea tulburărilor alimentare sau a adicțiilor alimentare – cu o creștere a nivelului de monitorizare până când situația este sub control; 

-acces nelimitat la telefonul și facebook-ul Consilierul NutriGo pentru orice URGENȚE cu caracter medical de pe parcurs.

Precizări adiționale la consultația sau abonamentul Consiliere On-Line :

Cum specialistul NutriGo știe că în prima parte a drumului tău necesitățile de asistență sunt mult mai ridicate și obstacolele apărute sunt mai dificil de depășit, îți oferim  în prima lună, un plus de oricâte ședințe individuale consideri că sunt necesare și oricâte telefoane și conversații media consideri că ai nevoie: FĂRĂ NICI UN COST ADIȚIONAL! Doar la NutriGo, abonamentul lunar nu se modifică independent de câte ori este necesar contactul cu specialistul tău alimentație echilibrată, pentru că și pentru NOI ca și pentru TINE sunt importante REZULTATELE!

Tot din punctul de vedere al capitolului financiar, Consilierul NutriGo va încerca să adapteze planul alimentar în funcție de bugetul dumneavoastră săptămânal alocat pentru mese și timpul liber alocat cumpărăturilor. Consultanța noastră se extinde inclusiv asupra rețetarului necesar într-o dietă, adaptarea la bugetul dumneavoastră, timpul de preparare și locațiile de achiziționare pentru nevoile dumneavoastră.

Vă rugăm să rețineți aspectul că noi NU comercializăm sau direcționăm clienții noștri către produse de slăbit de orice tip, ceaiuri și NU facem reclamă la săli de fitness sau saloane de diverse tipuri. Serviciile noastre sunt strict de evaluare și consiliere, iar considerentele programului nostru de alimentație echilibrată au la bază conceptul de slăbire sănătoasă doar printr-o alimentație corectă și echilibrată dpdv medical!

Pași de urmat pentru a accesa serviciile NutriGoConsiliere on-line

 1. Contactează NutriGo – http://www.nutrigo.ro/contact/ și programează Prima Ședință de anamneză (gratuită).
 2. INAINTE DE PRIMA SEDINȚĂ – Trimite pe nutrigo@nutrigo.ro – cele mai recente analize medicale relevante (bilete de ieșire din spital, rețete medicale, medicamente, recomandări medic de familie sau medic specialist etc).
 3. Dacă nu știi ce analize sunt necesare – mergi pe spectrul general de analize recomandat de Cabinetul NutriGo – hemolecugrama completă, sumar de urină, colesterol total, HDL, LDL, Trigliceride, GGT, Transaminaze hepatice – TGO și TGP, glicemie, Spectru Electroliți (nu este obligatoriu – dar poate fi indicat – Ca, Mg, Fe). Tiroida – dacă se consideră necesar de medicul de familie – cu următorii parametri – TSH + FT4.
 4. După anamneza inițială vei primi via email  contractul de prestări servicii, completează-l și achită factura primită odată ce ai semnat contractul (plata se face la începutul fiecărei luni de consultață și vei primi un reminder cu factura atașată pentru data convenită pe contract împreună cu al tău Consilierului tău on-line . Plata se poate efectua fie prin card bancar, fie on line, fie transfer bancar, fie via money gram sau western union.)
 5. Odată achitată factura on line și completat contractul – vei primi acces la propriul tau folder on-line și asistența tehnică necesară – după caz.
 6. Citeste cu atentie Foaia de observație/recomandari NutriGo si Jurnalul zilnic si completează măsurătorile cerute – si apoi pune-le în fișierul tău NutriGo.
 7. Începe să completezi jurnalul zilnic din fișierul tău NutriGo și bucură-te de toate informațiile primite de la Consilierului tău on-line.
 8. Atinge SCOPURILE PROPUSE, FII CONSECVENT, SINCER 100% și atent la toate explicațiile.
  Vă dorim succes și reușite în drumul dumneavoastră spre o viață sănătoasă și vă acordăm tot sprijinul necesar!

Nutritionist on-line

Canal You Tube – https://www.youtube.com/c/FunandfoodRo