Stiţi care sunt cele 3 întrebări omniprezente în conversaţia cu un nutriţionist?

Iată şi răspunsurile de la Nutrigo:

  1. Care este cea mai buna dietă pentru slăbit?
   Nutrigo răspunde: toate dietele sunt eficiente în reducerea temporară de ţesut adipos. Nici o dietă nu este „bună”=eficientă şi de durată, pănă când nu faci o schimbare în stilul de viaţă!
  2. Care este stilul de viaţă cel mai sănătos? Omnivor, carnivor, vegetarian sau vegan (şi altele).
   Nutrigo răspunde: Cel mai sănătos stil de viaţă este cel care se „potriveşte” cu stilul tău, cu toate concepţiile tale, care nu pune o presiune psihologică pe tine şi duce la refulare. Stilul tău de viaţă sănătoasă este contruit de TINE! Fii sincer cu tine şi îl vei obţine!
  3. Este sănătos alimentul X sau Y? Este sănătoasă combinaţia A sau B?
   Nutrigo raspunde: Întrebarea ar trebui completată cu: Este sănătos pentru tine? Fiecare organism este diferit, fiecare din noi reacţionăm metabolic, psihologic, endocrinologic şi neurologic diferit! Fiecare dintre noi are felul lui de a fi şi un anumit stil de viaţă, precum şi un bagaj genetic sau patologic diferit. O verificare REALĂ, tip „ce este mai bun/sănătos pentru mine” poate dura şi o lună şi conţine baterii de analize, evaluări la răspunsurile metabolice şi a diversor stimuli externi şi receptori la nivel fiziologic, pe lângă evaluările emoţionale şi psihologice!