Cu cât îți oferi mai mult timp pentru tine acum, cu atât vei avea mai mult timp în viață. Cu cât oferi mai mult timp altora, cu atât timpul tău în viață se va scurta.

Probabil este cea mai frecventă scuză pe care o aud la cabinet:n-am timp să gătesc(rețetele mici durează max 15 minute) n-am timp să mănânc când trebuie (15 min per masă-45 de min total zilnic), n-am timp să îmi fac cumpărăturile(2h pe săptămână), n-am timp să citesc etichetele (20sec/eticheta x 20 de produse media într-un cos de cumpărături), n-am timp să-mi fac exercițiile (recomandarea mea este de 4 minute de sport intens pe zi), n-am timp să merg pe jos (20 min/zi)… n-am timp, n-am timp, n-am timp!

De multe ori zâmbesc amar! Bine prietene, nu e nici o problemă- căci vei avea timp să stai pe patul de spital cu toate complicațiile cardiovasculare asociate obezității, supraponderalității, creșterilor de colesterol, blocajelor arteriale, chegurilor de sânge, stresului, problemelor hepatice sau renale și MUUULTE ALTELE.

Păcat că atunci nu vei folosi doar din timpul tău, ci și din timpul celor dragi care vor suferi alături de tine și vor vărsa lacrimi alături de lacrimile tale- și toate astea, pentru că n-ai avut timp o oră pe zi să fii egoist și să ai grijă de tine!

E un ton neplăcut la acest articol, dar așa are tendința să fie adevărul: NEPLĂCUT! Și îl văd din păcate zi de zi. Sper, dragă cititorule, să găsești timp pentru tine… NU ca să vii la mine- pentru că eu sunt de obicei ultima soluție, ci ca să te îngrijesti pe tine și sănătatea ta!