Din seria medicamente/tratamente/diete pentru buzunarul altora şi nu pentru sănătatea ta: Detoxul se potriveşte cel mai bine!

Şi vorbesc despre procedura de detoxifiere a organismului de toxinele aparute în urma proceselor metabolice şi nu de detoxul emoţional-psihologic care ţine de alta ştiinţă care aparţine de alt tip de expert-specialist.

De ce nu există medicamente sau diete care produc detoxifierea organismului? Pentru că bunul nostru Univers/Dumnezeu, ne-a dat un organ cu adevarat magic care se ocupa FIX de această procedură: Ficatul.

Toxinele, sunt elemente chimice nocive organismului nostru, rezultate din procesul de ingerare de produse alimetare şi care sunt procesate, prelucrate şi eliminate  cu asistenţa ficatului… şi tocmai acesta este şi răspunsul nostru: detoxifierea se face în urma ingerarii de alimente/bauturi/medicamente- deci, prin urmare, oricare din aceste categorii nu sunt decat producătoare de alte tipuri de toxine…

Să folosim metoda silogistică simplă:

Premisa 1: alimente/medicamente/tratamente produc toxine

Premisa 2: detoxifierea este procesul de eliminare a toxinelor produse de alimente/medicamente/tratamente

Concluzie: NU există alimente/medicamente/tratamente care produc detoxifierea!

Concluzia 2 inerentă concluziei 1: LIPSA de alimente/medicamente/tratamente – poate asista procesul de detoxifiere a organismului.

Şi va rog sa faceti nota de faptul ca, desi recunosc existanta unor alimente/medicamente/tratamente care reusesc sa produca MAI PUTINE TOXINE- nu sunt ABSOLUT in nici o forma de acord cu efectul detoxifiant al acestora.

Excelenta detoxifiere recomandată doar persoanelor fără absolut nici un background patologic este postul negru cu păstrarea nivelului de hidratare optim… dar acesta este un alt subiect muuult mai amplu de discutat şi care se practică doar în anumite condiţii.

Dragi cititori: nu mai aruncaţi cu banii în câini (farmacii naturiste, tratamente magice, sucuri de fructe sau legume cu titlu detoxifiant etc)… aruncaţi cu banii în mâncare pentru câini şi alte biete făpturi ale străzilor şi ajutaţi bietele animale. Este măcar o faptă cu o consecinţă benefică reală!

Stay smart everyone and like Nutrigo!