Vă mai aduceți aminte articolul Nu speria adipocita? http://www.nutrigo.ro/nu-speria-adipocita/ – aceasta este partea a doua:

NU BĂGA ÎN BOALE ADIPOCITA!!! (Ediția de Sărbători)

Știu Moș Cră Cră e pe drum – chit că mai e o săptămână – dar prevenția se face din timp!

Amu dacă în articolul precedent vă povesteam despre religia cântarului și înfometare… acum discutăm inerent despre exces…

Așadar și prin urmare dragă cititorule proaspăt slăbit – dacă până amu ai avut un stil de viață uman și nu din cretacic – adică ai păpat decent, pe la ore cât de cât aceleași, cu niște reguli umanoide – gen fără paste și pizza seara, ba chiar vreo două salate și o ciorbă acră la un moment dat – vine această magică perioadă în care poți să o dai în bară în mod absolut execrabil. Și acum știm că vin mesele de sărbăutori – și cu drag le așteptăm și nimeni nu zice că nu putem păpa de toate pentru toți – asezonat cu unul, două și chiar nouă paharele de licori gradate… dară iaște niscvai limite dinozăurești!

Nu uita – pe parcursul procesului de acumulare de țesut adipos (adică de îngrășare, adică de mâncat ca un tyranossaurus rex și vreo doi velociraptori de rest) numărul acestor celule imbecil de enervante crește – dară de scăzut NU MAI SCADE NICIODATĂ din păcate! În procesul de reducere de țesut adipos (adică de slăbire, adică momentul ală în care ceilalți dinozauri se uită ciudat la tine și ca să-ți vezi reflexia nu mai ajunge o oglindă – ba chiar îți trebuie un lac întreg de acumulare) volumul adipocitei buclucașe scade – însă nu și numărul.

Adicătelea – odată ce ai fost dinozaur, chiar de ești viespe acum, ești permanent pasibil să redevii dinozaur dacă nu belești antenele. (Once Tyranossaurus Rex Always Tyranossaurus Rex).

Stai bre să traduc în română și să las dinozaurii deoparte: dacă ai fost gras ești permanent pre-dispus la îngrășare – chiar dacă ai slăbit – așa că nu mai poți dughi ca odineaorea.

Prin urmare și așa deci măi dragă cititorule – amu că vine paranghelia – papă, de toate, ronțăie, dughește, halește, crapă (scuze prea mult în limbajul licențios?) – dară nu 10 zile la rând – că iar bagi în boale adipocita! Rezumă-te la maxim două zile de Moș Cră Cră și încă o paranghelie de REV … și agiungeeee!!! Stop! HOOO – HOOOO!

Nu băga în boale adipocita – că ai să zburzi iar cu diplodocus pe câmpii…

 

Dulcele este kriptonita ta!? Nu reușești să scapi de dorința de zahăr și îți afectează sănătatea și silueta!?
Dacă ai decis să învingi POFTA DE DULCE – DEFINITIV în 2020 – ai soluția aici – http://www.nutrigo.ro/subscriptions/

Dacă vrei să lucrezi unu la unu, direct cu Nutria Ionut Ignat, pentru rezultate ultra-rapide, eficiente și definitive – ai detaliile despre consiliere aici – http://www.nutrigo.ro/consiliere-on-line/

Sună ACUM și programează prima consultație GRATUITĂ direct pe numărul Nutriei Ionut Ignat:
0040 787 801 939

www.facebook.com/nutrigo.ro – Postările nutri-științifice ale Nutriei.
http://www.nutrigo.ro/ TOATE articolele și rețetele Nutriei.
https://www.instagram.com/nutrigo.ionut.ignat/ Poze cu Nutria.
https://www.youtube.com/c/FunandfoodRo Vlogurile Live ale Nutriei.
https://www.facebook.com/groups/FunandFood.byNutriGo/ Grupul Nutriei.
https://fixlafix.com/author/ionutignat/ Nutria Fixistă.