Partenerii ce te ajută să ai un corp de revistă

Cele două elemente merg mână în mână ca cei mai buni prieteni când scopul nostru final este o viață și un corp sănătos și frumos.

Dar să fim și puțin realiști: marea majoritate a noastră are dorința materială de a avea un corp FRUMOS ȘI SEXY!

Sigur a avea un corp sănătos și frumos aduce foarte multe beneficii expres la nivel moral și emoțional: stima de sine, încrederea în sine, tonusul general zilnic, starea de bine… toate sunt date de micile victorii personale pe care le facem în dieta zilnică și în exercițiul zilnic.

Dar marele nostru scop final este să arătăm extraordinar de bine „fără textilă”; practic să avem un corp demn de o țedință foto pe coperta oricărei reviste de prestigiu. Pentru a atinge acest scop, cei mai buni prieteni ai noștri trebuie să devină nutriția și fitness-ul.

Vă vom prezenta câteva reguli generale pe care le dictează cei doi parteneri care ne îndrumă:

Nutriția ne spune:

Mănâncă sănătos și curat, învață să prepari toate mesele, învață noțiunile de bază ale macronutrienților, învață ce are nevoie corpul tău cu adevarăt, elimină surplusul, evită tentațiile!

Fitness-ul ne învață:

Antrenamentul zilnic este o religie, dă tot ce poți la fiecare exercițiu, auto-motivează-te, nu renunța oricât de dificil pare!

Puteți considera cele 2 elemente ca o căsătorie pe care vrei să o faci să meargă: nu poți trișa, nu poți renunța, trebuie să faci eforturi, trebuie să faci compromisuri… dar rezultatul final definitiv merită: o viață frumoasă și sănătoasă, armonioasă, liniștită și echilibrată.