Serviciile NutriGo – Nutritionist on-linesunt foarte simplu de accesat indiferent unde ești sau cât de ocupat ești!

Odata cu avansul tehnologiei și cu economia de timp inerentă secolului vitezei – TREBUIE să ne adaptăm!

Consultația nutrițională individuală – Preț 250 RON – anamneză dietetică inițială cu citirea spectrului de analize, studiul dosarului medical și un set de recomandări dietetice specifice, personalizate și individualizate fiecărui caz în parte. (recomandările dietetice sunt transmise și scriptic în fizic sau via email).

*Consultațiile ulterioare de urmărire și adaptare (efectuate DOAR în baza jurnalului alimentar) – 200 RON/ședință.

Abonament lunar Nutritionist On-line – 700 RON (150) Euro include:

-Anamneza inițială a Clientului/Pacientului – o evaluare inițială sub formă de interviu de cca 1 oră – 1h30min în care Nutritionistul tău on-line Ionut Ignat – efectuează o analiză informativă asupra backgroundului patologic(bolilor prezente și din trecut), analizelor medicale, medicația aferentă, obiceiului alimentar, diete restrictive ținute, preferințe alimentare, preferințe de stil alimentar, stil de viață și moment în viață (raw vegan, vegetarian, FIX, nutriție sportivă, perioade de post religios, alăptare, diete post sarcina de reducerea țesutului adipos, diversificare, dietetică și mișcare fizică anti-stres, anti-adicții, dietă speficifică pentru varii psiho-patologii etc.)

*ACEASTĂ ȘEDINȚĂ INFORMATIVĂ ESTE GRATUITĂ – AVÂND ROL ATÂT DE INFORMARE PENTRU CLIENT/PACIENT legat de metodistica de lucru NutriGo CÂT ȘI PENTRU al tău viitor Nutritionist on-line ! 

-4 şedinţe de consiliere nutriţională şi dietetică cu nutriţionistul NutriGovia Skype sau Facebook Messenger

(1 pe săptămână) – În fiecare dintre aceste ședințe – Nutriționistul tău NutriGo – analizează fiecare insert din jurnal, adaptează și modifică structura generală alimentară și de mișcare fizică, pentru re-eficientizare scopurilor propuse. 

**FOARTE IMPORTANT! Fiecare ședință de consiliere on line are ca rol principal INFORMAȚIA – mai precis explicațiile metabolice, anatomice și de funționabilitate a stilului alimentar personalizat până la nivel celular – în așa fel încât – CLIENTUL/PACIENTUL – să înțeleagă, să învețe și să aplice pe viitor fiecare informație preluată pentru cazului lui specific:

 1. Ai exagerat la un eveniment special cu mâncarea? – poți compensa în felul următor… 
 2. Ai probleme de tranzit intestinal/constipație? – trebuie să introduci în alimentație următoarele elemente…
 3. Ai o perioadă depresivă și fără energie? – atunci folosește această mică „șmecherie” alimentară…
 4. Ești în perioada de mentruație? – cu siguranta implementarea următoarelor elemente vor atenua efectele…
 5. Vrei să rezolvi estetic o parte specifică din anatomia ta? – atunci folosim și calculăm următorii macro-nutrienți 
 6. Pleci în călătorie? – respectă următoarele reguli de bun simț… 

***NutriGo nu vrea să ne fiți clienți/pacienți pentru eternitate!!! Noi vrem să învățați să fiți proprii voștri nutriționiști la excelență și să ne recomandați serviciile mai departe… Rata noastră de succes din ultimii 3 ani este de 92% și toți clienții/pacienții și-au atins țintele propuse în medie – în sub 6 luni (oricât de dificile au fost cazurile). 

-Interpretarea spectrului de analize general sau recomandarea unui panel specific,  interpretarea recomandărilor medicilor curanți specialiști (după caz), recomandari date familiei pentru asistența pacientului/clientului; Consulturi la medicii parteneri NutriGo pentru lămuriri în funcție de cazuistică (a doua părere).

-monitorizare săptămânală via jurnal alimentar on line (G-Drive) (inserturi din partea nutritionistului la 2-4 zile maximum în jurnal cu diverse corectări și adaptări);

****La debutul contractului – fiecare client/pacient primește accesul la un folder via Google Drive – unde se regăsesc toate analizele, jurnalul alimentar, foaia de observații și recomandări, măsurători corporale, rețete, calcule calorice, exerciții video sau imagini exemplificate pentru mișcarea fizică etc.

-corectarea si adaptarea permanenta a dietei in functie de necesitati și progrese (serviciu, deplasări, momente speciale din viață, team-buildinguri, nunți, evenimente sportive etc)

-tratarea tulburărilor alimentare sau a adicțiilor alimentare – cu o creștere a nivelului de monitorizare până când situația este sub control; 

-acces nelimitat la telefonul și facebook-ul nutriționistului pentru orice URGENȚE cu caracter medical de pe parcurs.

Precizări adiționale la abonamentul Nutritionist on-line :

Cum specialistul NutriGo știe că în prima parte a drumului tău necesitățile de asistență sunt mult mai ridicate și obstacolele apărute sunt mai dificil de depășit, îți oferim  în prima lună, un plus de oricâte ședințe individuale consideri că sunt necesare și oricâte telefoane și conversații media consideri că ai nevoie: FĂRĂ NICI UN COST ADIȚIONAL! Doar la NutriGo, abonamentul lunar nu se modifică independent de câte ori este necesar contactul cu specialistul tău în nutriție și dietetică, pentru că și pentru NOI ca și pentru TINE sunt importante REZULTATELE!

Tot din punctul de vedere al capitolului financiar, nutriționistul va încerca să adapteze planul nutrițional în funcție de bugetul dumneavoastră săptămânal alocat pentru mese și timpul liber alocat cumpărăturilor. Consultanța noastră se extinde inclusiv asupra rețetarului necesar într-o dietă, adaptarea la bugetul dumneavoastră, timpul de preparare și locațiile de achiziționare pentru nevoile dumneavoastră.

Vă rugăm să rețineți aspectul că noi NU comercializăm sau direcționăm clienții noștri către produse de slăbit de orice tip, ceaiuri și NU facem reclamă la săli de fitness sau saloane de diverse tipuri. Serviciile noastre sunt strict de evaluare și consiliere, iar considerentele programului nostru de nutriție au la bază conceptul de slăbire sănătoasă doar printr-o alimentație corectă și echilibrată dpdv medical!

Pași de urmat pentru a accesa serviciile NutriGoNutritionist on-line

 1. Contactează NutriGo – http://www.nutrigo.ro/contact/ și programează Prima Ședință de anamneză (gratuită).
 2. INAINTE DE PRIMA SEDINȚĂ – Trimite pe nutrigo@nutrigo.ro – cele mai recente analize medicale relevante (bilete de ieșire din spital, rețete medicale, medicamente, recomandări medic de familie sau medic specialist etc).
 3. Dacă nu știi ce analize sunt necesare – mergi pe spectrul general de analize recomandat de Cabinetul NutriGo – hemolecugrama completă, sumar de urină, colesterol total, HDL, LDL, Trigliceride, GGT, Transaminaze hepatice – TGO și TGP, glicemie, Spectru Electroliți (nu este obligatoriu – dar poate fi indicat – Ca, Mg, Fe). Tiroida – dacă se consideră necesar de medicul de familie – cu următorii parametri – TSH + FT4.
 4. Descarcă contractul de consultanță din link-ul de mai jos, completează-l și achită factura aferentă (plata se face la începutul fiecărei luni de consultață și vei primi un reminder cu factura atașată pentru data convenită pe contract împreună cu al tău Nutritionistul on-line . Plata se poate efectua fie prin card bancar, fie on line, fie transfer bancar, fie via money gram sau western union.
 5. Odată achitată factura on line și completat contractul – vei primi acces la propriul tau folder on-line și asistența tehnică necesară – după caz.
 6. Descarcă Foaia de observație de mai jos și completează măsurătorile cerute – si apoi pune-le în fișierul tău NutriGo.
 7. Începe să completezi jurnalul zilnic din fișierul tău NutriGo și bucură-te de toate informațiile primite de la Nutritionistul tău on-line.
 8. Atinge SCOPURILE PROPUSE, FII CONSECVENT, SINCER 100% și atent la toate explicațiile.
  Vă dorim succes și reușite în drumul dumneavoastră spre o viață sănătoasă și vă acordăm tot sprijinul necesar!

Descarcă Contractul de consultanță în Nutriție și Dietetică

Descarcă Jurnalul Personal de Client/Pacient

Descarcă Foaia de Observație pentru Client/Pacient

Nutritionist on-line

Nutritionist on-line

www.nutrigo.ro

Canal You Tube – https://www.youtube.com/c/FunandfoodRo