Pentru a preveni obezitatea şi patologiile conexe la copiii noştri şi pentru sănătatea viitorului nostru prin alimentaţie echilibrată „Ora de nutriţie în Şcolile din Romănia”.

NU TREBUIE să faci mare lucru: DOAR Semnează şi apasă Share la

http://www.petitieonline.com/ora-de-nutritie-in-scolile-din-romania

Dragi susţinători ai unei vieţi echilibrate prin alimentaţie sănătoasă, nutriţie eficientă şi mişcare fizică:

Numele meu este Ionut Ignat, sunt nutriţionist la Cabinetul Nutrigo şi fac un apel către voi pentru a ridica nivelul de informare în Iaşi cu proiectul ” Ora de nutritie în şcolile din România „.

Stindardul acestui proiect a fost ridicat de Dorobat Doru, un adevarat exemplu pentru toate generaţiile viitoare şi o făclie în bezna ne-informarii.

Fie că sunteţi medici, specialişti în sănătate, nutriţionişti, dieteticieni sau antrenori personali, părinţi informaţi sau doritori de informatie, cadre didactice, fie că reprezentaţi cabinete, farmacii, saloane, clinici sau spitale, cluburi sau săli de antrenament, şcoli sau grădiniţe – toţi ştim despre importanţa vitală a informării generaţiilor viitoare de gravitatea şi pericolul situaţiei din acest secol produsă de obezitate şi patologiile asociate… Ridicaţi mâna sus pentru acest proiect, semnaţi petiţia şi CEL MAI IMPORTANT – daţi share şi încurajaţi pe cei pe care îi ghidaţi în sănătate să facă la fel:

http://www.petitieonline.com/ora-de-nutritie-in-scolile-din-romania

Cabinetul meu de nutriţie şi dietetică Nutrigo va purta în #Iasi flacăra proiectului aprinsă şi ghidată de Dorobat Doru pe plan naţional. Dar NU voi fi singur – deja rândurile liniei întâi ale armatei ce militează nutriţia echilibrată în şcoli s-au îngrosat: Dr Delia PintileiClinica de nutritie,Ovidiu Florea Health Coach, Spiridusi Din Casuta Naturii: Ionela si Liviu Udrea, Green Sugar, Psiholog Carmen Traian, Casuta Naturii, Grupul Fun&Food şi Echipa Ziua Sănătoasă îmi stau alături!

Oricine eşti, dacă consideri că poţi face orice contribuţie cu idei sau în marketing şi awareness, lasă prejudecăţile concurenţiale(sau de orice natură), renunţă la ideologia politică sau filozofică şi te aştept cu drag în echipa locală din Iaşi, să ne întâlnim şi să promovăm sănătatea viitorului nostru ÎMPREUNĂ!

Pe plan local Iaşi contactează-mă pe mine:
Ionut Ignat Cabinet de nutriţie şi dietetică Nutrigo (Facebook)
nutrigo@nutrigo.ro
office@funandfood.ro
Telefon: 0787 801 939
Pentru proiectul naţional (alte zone) contactează-l pe Dorobat Doru:
dorobatdoru@gmail.com
Telefon: 0754 530 821
Eveniment 4 decembrie Ziua Sănătoasă 5 Sala Magnum-Hotel International Iasi: http://www.funandfood.ro/evenimente/ziua-sanatoasa-5