Astazi avem pe meniu plăcinta de omletă – Omlette Pie asezonată cu o delicioasă cafea do Brasil cu Green Sugar şi un shot ECO de Hipy Suc Catina pentru a ne pregăti imunitatea pt la iarnă.

În tigaie aruncăm câteva feliuţe de cârnacior, ardei gras, roşie cărnoasă românească toate undite în Bioloi – un super fain ulei Bio de floarea soarelului pe care l-am primit în dar de la Gabriella. (recomandat cu toata căldura Nutrigo).

Între timp, facem o compoziţie la blender cu 2 ouă, lăptic proaspăt, un plic de Green Sugar, puţină sare şi puţin ulei, mărar verde, pătrunjel la fel de verde, 2 linguri de făină şi puţin bicarbonat (să se umfle în pene). Niţel oregano-că-mi place şi mentă pentru gustul mai FRESH. Blenduim cu nădejde să iasă treaba bună!

După ce undeala e gata, facem o arhitectură faină în cratiţă (aranjăm „piesele” frumos şi uniform distribuite) şi turnăm compoziţia peste tot. După căpăcim şi lasăm la foc mic!

Când s-a pârlit binişor para-îndărătnicus – răsturnăm minunăţia cu flip (dacă ne simţim talentaţi) sau pe un dos de lemn la dimensiune şi după repusă în cratiţă pe partea cealalată finuţ şi elegant ca şi pruncul în pătuţ … 😉

Un pic de grana padano presărat pe deasupra şi încă ceva verdeaţă să dea bine în poză. Poftă bună scumpilor şi o zi magică dpdv metabolic şi plină sinteză proteică accelerată şi ATP pt toate activităţile!

Stay frosty people şi Pofta Bună! 

Check out our Facebook Page – 

Mergi liniştit şi pe pagina noastră de Facebook, că ai ce învăţa şi ai ce vedea!

www.facebook.com/nutrigo.ro