Cum să scapi de pofta de dulce într-o lună!

Program de schimbare de stil de viață special cu Nutria 

 • Nu te poți abține de la dulce!?
 • Folosești orice scuză, fie negativă de „combatere” a depresiei și stresului sau de „recompensare” pozitivă prin dulce!?
 • Faci deja asta de ceva ani și ai realizat faptul că reprezintă o problemă REALĂ pentru viața și sănătatea ta!?
 • Ești compleșită de sentimente de vină și nu știi cum să depășești momentul!?

Atunci există posbilitatea clară să suferi de o adicție de „dulce”! Programul următor cu siguranță te va ajuta!

Pofta de dulce este dată de un sistem neuro-endocrin ce interacționează cu neurotransmițătorii din hipotalamus. Șeriful de trib din acest punct de vedere este neuropeptidul Y… sau să-l numim de amu‘ Șeriful NPY. Hormonii de foame și sațietate sunt cetățenii orășelului numit organismul nostru … și ei vin la gardul Șerifului NPY și strigă diverse plângeri sau rezolvări necesare – și iote atuncilea pretenu‘ nostru NPY – declanșează senzația de foame sau o suprimă (prin scăderea sintezei proprii)…

De aici și buba noastră: când ne este foame – organismul face trimitere către cea mai eficientă sursă de energie (glucoza), care coincide din păcate și cu o substanță (zahărul) care funcționează și acționează asupra centrului metamfetamin-cocainic stimulând în același timp neuro-transmițătorul responsabil de senzația de bine (dopamina) practic… exact ca un drog. Uite așa apare pofta de dulce și repetarea constantă a procedeului de mai sus duce la adicție.

Ce facem în acest program special de schimbare a stilului de viată!?

 1. Re-educăm principalii hormoni ai foamei și sațietății – Grelina și Colecistokinina și învățăm să-i ascultăm!!!
 2. Inhibăm mecanismele psihologice care duc la senzația de foame apărută în Centrul orexigen/anorexigen ARK.
 3. Re-facem” legăturile neuronale (imboldul pshic) care duc la excesul compulsiv și necesitatea obsesivă de a mânca dulce.
 4. Re-echilibrăm electroliții (mineralele) din organism și re-balansăm aportul hidric pentru a asista corpul în lupta noastră anti-dulce!
 5. Aducem un aport adițional dietetic de fibre alimentare specifice, în anumite momente cheie ale zilei pentru a asista tranzitul intestinal eficient și curățarea sistemului digestiv.
 6. Implementăm anumite exerciții fizice metabolice de maxim 4 minute zilnic, de respirație și tensiune musculară ghidate pe zona transversus abdominis – care să ne stimuleze creșterea ratei metabolice, micșorarea taliei, diminuarea volumetrică a stomacului și întărirea generală a mușchilor rectus abdominis.
 7. Ținem jurnal alimentar zilnic, discutăm măcar odată pe săptămână (preferabil de două ori pentru a ne asigura că păstrăm nivelul motivațional cât mai ridicat) și demitizăm orice alte „soluții” false prezente în media.
 8. La nevoie, (deși este ideal de la început) – facem un spectru de analize bazic, pentru a identifica orice alte probleme medicale și pentru a corela (și după posibilitate, asista și corecta) orice alte probleme medicale cu caracter patologic deja prezente. (dosarul medical trebuie să conțină și orice acte medicale cu diagnostic pre-existente, bilete de ieșire din spital sau medicație curentă cu dozaj – după caz). Dosarul medical urmează să fie analizat cu atenție de către specialiștii medicali colaboratori cu Nutria. 

 9. TOT – la nevoie, solicităm asistența psihologului clinician al Nutriei pentru suport și consiliere specifică la cel mai înalt nivel de educare și specializare pe această adicție.
 10. Bonusuri incluse în program – Îmblânzirea demonului dulce nocturn! și Re-educarea frigiderului!  

Prima consultație/discuție este GRATUITĂ și constă în anamneza interviu a clientului și o discuție preliminară de lămurire a întregului proces și sistem de aplicabilitate pentru anihilarea adicției de dulce.

!!!ATENȚIE – ACEST PROGRAM NU CONȚINE PASTILE, SUPLIMENTE, CEAIURI, PRAFURI și alte bălării media pseudo-medical-nutrițional-dietetice! Acest program este un program de educare și informare personalizată, strict dependent de dosarul medical, istoricul și profilul psihologic al pacientului, stimulare și implementare de stil de viață alimentar CORECT și specific pentru persoanele care suferă de adicția de dulce.

Preț program 700 RON pe lună (toate consilierile se fac în mediul video on line via Skype sau Facebook Messenger).

Dacă dorești să beneficiezi de acest program și să elimini complet din viața ta pofta de dulce sub bagheta  Nutriei – ai de făcut un singur pas!!!

SUNĂ NUTRIA ACUM ȘI PROGRAMEAZĂ PRIMA CONSULTAȚIE GRATUITĂ! 0040 787 801 939

și/sau trimite dosarul tău pe adresa de email a Nutriei nutrigo@nutrigo.ro 

Dacă nu ai rezolvat SINGURĂ această problemă a poftei de dulce până acum, ACCEPTĂ faptul că ai O PROBLEMĂ și SOLICITĂ AJUTORUL specializat de care ai nevoie! 

Nutria Ionut Ignat (urmărește pe pagina de profil)
www.facebook.com/nutrigo.ro – Postările nutri-științifice ale Nutriei.
http://www.nutrigo.ro/ TOATE articolele și rețetele Nutriei.
https://www.instagram.com/nutrigo.ionut.ignat/ Poze cu Nutria.
https://www.youtube.com/c/FunandfoodRo Vlogurile Live ale Nutriei.
https://www.facebook.com/groups/FunandFood.byNutriGo/ Grupul Nutriei.
https://fixlafix.com/author/ionutignat/ Nutria Fixistă.