Saorma? NEAH!!! Saladorma !!!!

E weekend prelungit acusica – si eu m-am aprovizionat frumos şi elegant cu bunătăţi – deci este timpul să trecem la treabă…

Ştiu… pare, dar nu e… tună, dar nu se adună… Arată ca o shaworma – dar este un super wrap delicios – şi a naibii de sănătos!

Food Forest – graţie geniului Codrin a furnizat hasmatuchi proaspăt, rucola plină de o savoare specială şi bien sur – puţin coriandru fresh.

Dragii mei Gicu şi Iuliana de la Ograda cu Legume – cei care îmi inspiră bucătăreala în ultimul timp mi-au completat wrap-ul cu morcov marinat dulce, dovlecel şi ardei capia marinat plus ceva salată de alge delicioasă… Niscvai piept de pui marinat şi el în şampanie şi massala indiană să fie fraged şi delicios… tras la grătar… şi treaba-i brici!

PS am încercat şi cu ton şi sfeclă marinată… super delicioasă şi varianta asta, cu puţin sos tartar adăugat… Fără plângeri, fără spini sau arici… all good!

PS2 Mulţumesc mult unei prietene şi colege dragi pentru ideea indirect propusă… şi regret profund pofta făcută! – dar promit sa redresez situaţia cu o invitaţie către ea şi a ei jumătate pentru a rectifica situaţia când astrele ne vor zâmbi cu o posibilitate 😉 Thx Andreea … 😉

Weekend cât mai leneş şi interminabil să aveţi cu toţii!!! Stay Frosty people – dar de marţi, amu faceţi pauză cognitivă!

Cam tot ce aveţi nevoie se găseşte la Casuta Naturii, în weekend puteţi să vă aprovizionaţi cu marinate delicioase de la Ograda cu Legume când vine pe Ceardacul cu Merinde Alese – sau pe www.ogradaculegume.ro