Daca va este fomitzaaa… Iote o idee! Preluarea ideii de la un super-nene, care cand iti „povestea” cate o reteta… Doaaaamneee o simteai efectiv in gura, calcand relaxat pe papilele tale gustative!

Si cand mai „explica” si cate un vinut sau o tuiculita de.pe langa… Parca te lua asa o caldurica pe la stomacel de numa numa… O reteta pe care o dedic in numele unui mareee om in ale bucatarelii traditionale, un desavarsit gurmand si bucatar pe nume #RaduAnton – Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul si sa se infrupte alaturi de el din bunatatile divine!

Mamaliga in straturi (cu unt) sau ” TORTUL DE MAMALICA ROMÂNESC ” – purcelus tras cu ceapa, cimbru si tutuloi, iar stratul doi – urda mestecata cu nitica telemea si marar proaspat pusa la final.

Nah, noo pofta buna si varsati un strop din gandul vostru pt marele maestru… Noi cu siguranta am facut-o…

PS a se servi fie alaturi de un ţâşpic de ţuiculiţă sau ceva fiobilin/colebil 😛
PS2 – ne-recomandat Nutrigo in dieta – doar produs la Nutrigo  😀


CONSILIERE personalizată direct cu Nutria NutriGo la un click distanță – http://www.nutrigo.ro/consiliere-on-line/


ACCES PREMIUM NutriGo – https://www.nutrigo.ro/premium/  (învață să fii propriul tău nutriționist și Nutria îți pune la dispoziție TOATE uneltele informaționale de care ai nevoie: -calcule calorice, distribuția de macro-nutrienți specifică ție pe mese și zile, rețete delicioase gata calculate, planuri alimentare și de mișcare fizică! + Acces la Grupul secret al Nutriei dedicat și exclusiv numai pentru clienții premium NutriGo.


www.facebook.com/nutrigo.ro/ – Postările nutri-științifice ale Nutriei (like și urmărește pe facebook)

http://www.nutrigo.ro/ TOATE articolele și rețetele

Nutriei https://www.instagram.com/nutrigo.ionut.ignat/ Insta-Nutria

https://www.youtube.com/c/FunandfoodRo/ Vlogurile Youtube ale Nutriei.