fbpx
Cât ești TU dispus să plătești pentru acces la cele mai bine păzite Secrete din Diete ale Nutriționiștilor
Pare mult să dai 50 de lei mititei să afli EXACT ce trebuie să mănânci, cât trebuie să pui în fiecare farfurie și ce anume în combinațiile ideale dedicate scopurilor tale!? 

Vino alături de Nutria NutriGo Ionuț Ignat și devino propriul tău Nutriționist și Expert în alimentația echilibrată din confortul propriului tău domiciliu cu doar 50 Lei Acces Premium pe lună.

Este exact ca și cum participi la cele mai faine și bine structurate cursuri de nutriție și alimentație echilibrată on linedoar că toate sunt personalizate și calculate DIRECT pentru tine și făcute SUPER PE SCURT – fără limbaj medical și fără necesitatea de studii alambicate! 

*poți renunța la abonament ORICÂND dorești, chiar și după prima lună!

ACUM CITEȘTE CU DEOSEBITĂ ATENȚIE INFORMAȚIILE DE MAI JOS PENTRU A CLARIFICA PREMIUM:

Ce urmează să învăț dacă accesez Programul NutriGo Premium – Devino propriul tău Nutriționist ?

În primul rând înveți ce înseamnă consumul caloric al organismului, câte calorii ai nevoie în fiecare zi, care sunt macro-nutrienții esențiali în alimentație și cum trebuie repartizați și combinați eficient în fiecare farfurie la fiecare masă, pe parcursul a 24 de ore, o săptămână sau o lună.

În al doilea rând înveți ce înseamnă de fapt procesul de slăbire, cum trebuie ghidat, care sunt greșelile pe care le-ai făcut până în prezent, care sunt cele mai cunoscute diete de pe piață (cu plusuri și minusuri), cum previi efectul de yoyo (sau recidiva îngrășării), cum treci peste perioadele de exces alimentar cu brio (de la vacanțe și sărbători, până la nunți și cumătrii).

*pe scurt – înveți să-ți calculezi stilul tău alimentar în funcție de viața socială și dorințele estetice.

În al treilea rând – Ai acces la Calculatorul Caloric Premium al Nutriei (BMR&TDEE cu parametrul exercițiu fizic) prin intermediul căruia poți afla cu doar 3 parametri corporali foarte simpli (greutate, înălțime și vârstă) câte calorii ai nevoie în fiecare zi și cum trebuie distribuite per fiecare masă, direct dependent și de macro-nutrienții pe care îi așezi în farfurie. Prin intermediul acestui calculator – poți determina inclusiv care este numărul de calorii indicat pentru tine prin care să reduci greutatea sănătos și echilibrat, respectiv care este numărul de grame din fiecare macro-nutrient necesar pentru acest proces. Acest calculator Premium NutriGo – oferă posibilitate inclusiv să adaugi numărul de ore de mișcare fizică pe săptămână și să recalculezi dependent și de necesarul proteic.

*Pare complicat? Fără nici o grijă… Nutria te ghidează pas cu pas și explică termen cu termen în clipuri video super faine și explicative.

În al patrulea rând Ai acces la o baza de date de articole ce cuprind multiple patologii (boli și afecțiuni) și alimentația specifică acestora, necesară pentru a asista procesul curativ de vindecare: hipotiroidie, dislipidemie (incapacitatea de a procesa grăsimile), hipercolesteremie (colesterolul mărit), trigliceridele mărite, tensiune arterială crescută, diabet tip 1 și tip 2, probleme de prostată, cardiopatie ischemică și alte probleme cardiovasculare cu regimuri alimentare specifice, afectiuni ale sistemului digestiv (gastrită, ulcer, insuficientă enzimatică, intoleranțe alimentare specifice, rectocolite hemoragice, hemoroizi etc) alimentația geriatrică (a bătrânilor), alimentația în paleație, alimentația la menopauză, alimentația în dereglările hormonale.

În al cincilea rând – Ai acces la foarte multe rețete on-line alături de calculele lor calorice, precum și beneficiile unor SUPER-ALIMENTE și cum trebuie ele combinate pentru a avea un plus de sănătate și tonus în fiecare zi. Dacă ești client premium ai acces la TOATE rețetețe inspirate ale tuturor celorlalți clienți premium (cu tot cu toate calculele calorice și distribuția macro la pachet).

În al șaselea rând – Ai acces FULL – si fără impuneri de reguli – la Grupul privat NutriGo Premium – Rețete și Secrete în Diete – grup informațional și de sprijin motivațional în procesul de slăbire, remodelare corporală și vindecare printr-o alimentație echilibrată și informată. Aici vei întâlni și te vei împrieteni cu o gașcă de alți membri Premium NutriGo toți care postează rețete și calcule calorice, care se informează și se asistă motivațional reciproc. Împreună, toată familia NutriGo – va merge mai departe sub bagheta noastră informațională în drumul spre sănătate printr-o alimentație echilibrată.

*la pachet cu postările pe acest grup sunt și intervențiile zilnice ale Nutriei în comentarii, precum și live-uri săptămânale ale Nutriilor sau specialiștilor medicali invitați pe grup pe domeniile conexe nutriției. Gândește-te la grup ca la o clasă avansată de nutriție pusă la dispoziția ta, unde tu și colegii tăi sunteți zilnic educați pentru a atinge succesul! P.S. avem și teme pentru acasă premiate, cum ar fi mese zilnice sau rețete premium – gata calculate, delicios de bine împărțite în macro-nutrienți, care se pot regăsi pe aplicație.

În al șaptelea rând – Ai acces la 3 planuri alimentare complete cu rețete, acestea fiind cele mai eficiente planuri alimentare folosite de Cabinetul Ionut Ignat NutriGo

*aceste planuri includ alegeri alimentare de stil de viață normal/clasic, vegetarian, post, fixlafix, dukan și rhina!

În al optulea rând – Ai acces la 3 planuri de antrenament complete, făcute în confortul propriului tău domiciliu și realizate de prietenii Partenerii prieteni NutriGo – experți în mișcare fizică și antrenament personal!

În al noulea rând specialiștii în nutriție, dietetică și antrenorii personali pot folosi accesul premium cu FOARTE MARE ușurință și pentru a echilibra programele oferite clienților lor și pentru a se auto-educa în domeniul de nutriție clinică și patologică. https://www.nutrigo.ro/patologic/ – vezi pagina cu alimentația în diverse cazuril patologice (boli și afecțiuni) aici

Pași FOARTE simpli de accesare PREMIUM!

  1. Mergi la Secțiunea CONTUL MEU și înregistrează-te ca utilizator normal.
  2. Conectează-te ca utilizator normal și apasă butonul PREMIUM – care te va dirija pe un link de plată cu cardul foarte simplu.
  3. Accesează CONTUL TĂU PREMIUM și toate informațiile de acolo, fă-ți singur calculele calorice, salvează propria distribuție de macro-nutrienți și accesează planurile alimentare și de antrenament disponibile.
  4. Introdu toate datele în aplicația a cărei link îl poți accesa în Premium și începe să lucrezi cu tine și să te remodelezi după cum dorești!
  5. Intră pe grupul privat Premium (link disponibil după plată) și începe să înveți nutriția alături de colegii tăi de clasă. Inspiră-te de la membrii premium mai vechi și studiază zilele pe care le postează.
  6. Accesează cele peste 200 de rețete premium de pe grup și folosește-le în scopurile tale. Rețetele sunt gata calculate și împărțite în macro-nutrienți.
  7. Notează ziua din săptămână în care Nutria și invitații specialiști fac live-uri și pune întrebări la postare pinned pentru a primi răspunsurile în live!
  8. Dacă și doar dacă, după ce ai citit TOT din secțiunea ta Premium consideri că ai nevoie de asistență informațională de clarificare după achiziționarea NutriGo Premium, Nutria îți stă la dispoziție prin consultații premium la un preț super special de 100 Lei/Consultație (dedicate exclusiv Clienților Premium). Cumpără una sau mai multe consultații, folosind link-ul de plată ce devine disponibil DOAR după ce ai achiziționat pachetul premium. 
  9. CITEȘTE CU ATENȚIE CUM SE FACE APLICAȚIA PE GRUP AUTOMAT! Altfel, este posibil să fie necesară aprobarea adminului ce poate dura și 2-3 zile!

VREI ȘI TU PREMIUM? Click aici!!!    

**Citește cu ATENȚIE informațiile oferite de Nutrie, ÎNAINTE de a achiziționa și consultațiile explicative. De regulă, TOATE informațiile se regăsesc acolo!

***Consultațiile explicative sunt dedicate Premium și necesită să devii Premium înainte de a contracta consultația. 

****Consultațiile Premium NU înseamnă predarea unui regim special în patologii, interpretarea de analize medicale sau lecturarea dosarelor medicale. Pentru această secțiune personalizată – accesați acest link – https://www.nutrigo.ro/consiliere-on-line/ 

*****Odată achitat premium și achitată consultația, poți programa direct cu Nutria NutriGo la numărul 0787 801 939 sau Email nutrigo@nutrigo.ro

One Reply to “Premium”

  1. […] Premium […]

Comments are closed.