Consilierea personalizată cu Nutria NutriGo este foarte simplu de accesat indiferent unde ești!

  OPȚIUNI SIMPLE de lucru cu Nutria NutriGo:

 1. Pachet START 250 RON (2 ședințe) https://mpy.ro/18izdmev/ (Link plată) (pachet momentan indisponibil)
 2. Abonament Prima Lună 800 RON (4 Ședințe de o oră) https://mpy.ro/18izdnev/ (link plată)
 3. Abonament Mentenanță lunară 400 RON (4 ședințe de 30 min, dedicat DOAR abonaților) https://mpy.ro/18izdrev/ (link plată) 
 4. Pachet info mămici și viitoare mămici 100 RON  https://mpy.ro/18ize2ev/ (link plată)

ATENȚIE! Datorită faptului că nu pot lucra decât cu un număr limitat de clienți/pacienți pentru a asigura și garanta succesul

Vă rog insistent să NU achiziționați abonamentul Prima lună (800 Ron) respectiv Pachetul START (250 Ron) până când nu luați contact personal cu mine și am trecut de prima consultație tip anamneză (gratuită). În caz contrar, perioadele de așteptare pot fi foarte lungi până la prima consultație! Vă mulțumesc anticipat de înțelegere!  

De asemeni, vă rog insistent să lecturați cu MULTĂ ATENȚIE sistemul meu de abordare în lucrul în privat. Eu practic alături de clienții/pacienții mei educația nutrițională – lucrăm cu jurnal alimentar, cu aplicație pe telefon, cântărirea alimentelor, repartiția macro-nutrienților (pe mese/zile/săptămâni/sezoane/dorințe) și MAI ALES facem consultații săptămânale prin videocall, în care dezbatem împreună, adaptăm și eficientizăm alimentația de la săptămână la săptămână în funcție de evoluție și preferințe. Ofer acces la TOATE informațiile necesare despre alimentație și le predau în particular individualizat și personalizat, cu răbdare și tact (cu umor uneori, chiar dacă al meu este mai spartan), indiferent de nivelul de cunoștințe al clientului – DAR necesită totuși și un efort conștient din partea persoanelor care doresc să lucreze cu mine. Prin această educație alimentară, transform fiecare client în propriul lui nutriționist, care poate folosi informația obținută astfel pentru TOT restul vieții lui (de la zile trișate și până la concedii all inclusive, de la obezitate morbidă până la ectomorfie, dar și de la Crăciun până la Paște :), fără a mai fi vreodată dependent de planuri alimentare prescrise sau de ajutorul meu (sau a altor colegi de breaslă din domeniul nutriției).

TOATE VARIANTELE de consiliere personalizată și individualizată pentru fiecare client cuprind:
1. Crearea propriilor planuri alimentare direct dependent de istoricul medical, dietetic, situație socială/familială, preferințe culinare personale și dorințele/țelurile de viitor.

2. Echilibrarea calorică zilnică, săptămânală, lunară și sezonieră (direct dependentă de sărbători, vacanțe și evenimente personale speciale).

3. Raportul de macro-nutrienți zilnic și pe mese în funcție de fiecare client respectiv dorințele și țelurile personale

4. Monitorizare zilnică prin aplicație pe telefon cu jurnal alimentar structurat pe mese și consultații de adaptare și eficientizare în FIECARE săptămână prin video-call 1la1(metodă deosebit de motivantă). Atenție! Aplicația este în limba română și conține bibliotecă de alimente disponibile în hipermarketurile din România, dar și din străinătate.

5. Educarea în folosirea uneltelor de accelerare metabolică personalizate și specifice fiecărui client.

6. Asistență în depășirea plafoanelor metabolice

7. Psiho-nutriție evaluatorie și motivațională
(prin colaborator Psiholog clinician specialist)

8. Educația alimentară a întregii familii și copiilor

9. Accesul la un grup privat de clienți cu aproximativ 500 de rețete exemplu gata calculate unde puteți posta zilnic rezultatele și să le comentați cu ceilalți membri (grup de suport on line pentru cei care trec prin aceeași procedură de schimbare de stil de viață ca și voi)

10. Live-uri săptămânale explicative dedicate DOAR grupului privat cu invitați specialiști pe mai multe domenii medicale.

*Excepția de la descrierea de mai sus este doar pachetul de mămici.

Citește mai jos descrierea individuală a opțiunilor…

OPTIUNEA 1 – Pachet Start 2 (două) Ședințe  – Preț 250 RON

*Dedicat persoanelor sănătoase, care au necesitatea de ghidaj doar pentru câteva corectări de suprafață ale alimentației zilnice, fără probleme patologice (boli și afecțiuni) care ar necesita monitorizare pe termen lung.

Link plată Pachet START – https://mpy.ro/18izdmev/ 

Pachetul start include:

1. Prima ședință interviu de cca 1h pentru a studia și personaliza recomandările din ședințele informaționale ulterioare. (GRATUITĂ)
2. După trimiterea recomandărilor de schimbare de stil de viață facem o a doua ședință explicativă pentru a clarifica recomandările trimise.
3. A 3-a ședință survine la un interval între 7-10 zile, cu programare de comun acord, pentru adaptarea și modificarea recomandărilor inițiale precum și discutarea eventualelor situații apărute în dorințele clientului de schimbare a stilului de viață într-unul echilibrat și sănătos.

* Recomandările pleacă de la remodelarea corporală de ordin estetic și se extind până la zona medicală de specialitate  ce include informații privind  schimbarea stilului de viață în multiple patologii: de la alergii și intoleranțe alimentare, adicții alimentare și adicții de dulce sau „ronțăială”, afecțiuni ale aparatului digestiv (reflux, gastrită, ulcer, constipație, diaree, sindromul colonului iritabil, celiac), afecțiuni specifice ale ficatului, pancreasului, vezicii biliare (colecist sau „bilă”), afecțiuni ale glandei tiroide, afecțiuni cardiovasculare cu regim special, afecțiuni medicale psihice de ordin al tulburărilor alimentare (bulimie, anorexie, hiperfagie, ortorexie) și oncologie. Toate aceste aspecte din zona medicală sunt abordate foarte eficient informațional de către consilierul tău personal de schimbare de stil de viață prin intermediul colaborărilor multiple cu medici specialiști pe toate domeniile medicale vizate.

*Recomandările  sunt adaptate DORINȚELOR clientului în funcție de orice stil de viață/alegeri alimentare/religie până la postul religios (ramadan inclus) și de la fixlafix până la regimul de viață atletic!

Link plată Pachet Start aici – https://mpy.ro/18izdmev/ 

OPTIUNEA 2 – Abonament lunar Consiliere On-line 800 RON

4 ședințe lunare de o oră la intervale de o săptămână – !!!recomandat pentru prima lună de lucru!!! Închiriază Nutria pentru o lună!!! Pur și simplu – este la dispoziția ta, când ai nevoie de ea! (Așa e Nutria!)

Mai tare de atât – în cadrul abonamentului Prima Lună – (urmat de cel de mentenanță la doar 400 de Ron în lunile următoare) Nutria nu se ocupă NUMAI de tine, ci include toată familia ta! Family pack la educația în nutriție! Poți participa la consultații alături de membrii familiei interesați, iar Nutria va studia și va eficientiza jurnalele și recomandările pentru TOATĂ familia!

Link plată Abonament prima lună aici: – https://mpy.ro/18izdnev/ 

Abonamentul include:

-Anamneza inițială a Clientului/Pacientului – reprezintă o evaluare inițială sub formă de interviu de cca 1 oră – 1h30min în care Consilierul tău on-line Ionut Ignat –  studiază și asimilează toate informațiile personale pentru a elabora un set de recomandări de schimbare de stil de viață cât mai eficiente și individualizate.

-4 şedinţe de informare și adaptare săptămânale NutriGo via Skype sau Facebook Messenger

În fiecare dintre aceste ședințe – Consilierul tău NutriGo – analizează fiecare insert din jurnal, adaptează și modifică structura generală a recomandărilor de schimbare de stil de viață, pentru re-eficientizare scopurilor propuse.

Link plată Abonament prima lună aici: – https://mpy.ro/18izdnev/ 

Opțiunea 3 – Pachet de mentenanță lunară 400 RON
(4 ședințe de 30 min fiecare, una pe săptămână)

4 ședințe lunare (una pe săptămână de maxim 30 minute) – cu jurnal alimentar monitorizat și adaptare permanentă. Recomandat DOAR după prima lună – pentru mentenanță și remodelare estetică progresivă, monitorizarea progresului și adaptarea și eficientizarea lui în timp. Nutria știe că prima lună este cea mai dificilă, dar nici nu vrea să pună presiune financiară pe tine după… așa că, începând cu a doua lună, avem acest pachet. (dedicat și persoanelor care au deja baza de informații în domeniul nutriției obținută și personalizată în prima lună.

Link plată Abonament mentenanță: – https://mpy.ro/18izdrev/ 

Optiunea 4 – Pachet mămici – 100 RON –

Pachet de informare general despre alimentaţia în sarcină, post-partum în perioada de alăptare, diversificarea corectă şi principiile ei medicale și primii ani de viață dpdv alimentar cât mai sănătoși – (COST PACHET – 100 RON)

Link plată pachet mămici aici – https://mpy.ro/18ize2ev/ 

 1. Patologiile cele mai frecvente, carențe și parametri – simptomatică și soluții! (mămică + bebe)
 2. Acest Pachet INFORMAȚIONAL este dedicat doamnelor sau domnişoarelor, actuale sau viitoare mămici și conține:
 3. Alimentația mamei care alăptează
 4. Plante și alimente contra-indicate în sarcină
 5. Tabel diversificare
 6. Greutatea normală la copii
 7. Monitorizarea dezvoltării și patologiile asociate deficiențelor alimentare
 8. Malnutriția și alte patologii frecvente (inclusă obezitatea infantilă)nutritia mamei care alapteaza
 9. TRATAT – de Puericultură 1 Introducere (creșterea copilului, alimentație, igienă)
 10. TRATAT de Puericultură 2 Avansat (vitamine, minerale, proteine, carbohidrati, lipide, carențe, dezolvoltare normală, tratarea deficiențelor).

*Odată efectuată plata – trimite o confirmare via email la nutrigo@nutrigo.ro 

**ATENȚIE pachetul info mămici NU include consiliere personalizată și consistă doar dintr-un pachet informativ, expediat via email.

Pași de urmat pentru a accesa serviciile NutriGoConsiliere on-line
 1. Programează prima consultație on line gratuită cu un simplu telefon la (004) 0787 801 939 sau un email pe nutrigo@nutrigo.ro
 2. DOAR DUPĂ PRIMA CONSULTAȚIE ANAMNEZĂ – vei fi îndrumat/(ă) pentru a ACHITĂ PREȚUL CONSULTAȚIEI SAU ABONAMENTULUI pe linkurile de mai jos:

Link plată abonament prima lună 800 RON aici: – https://mpy.ro/18izdnev/

Link plată abonament mentenanță 400 RON aici: https://mpy.ro/18izdrev/ 

Link plată Pachet START 250 RON aici: https://mpy.ro/18izdmev/ 

Link plată Pachet info mămici – 100 RON – https://mpy.ro/18ize2ev

SUPER SIMPLU… A venit timpul să alegi și să ne apucăm de treabă!

*Nutria NutriGo nu vrea să  fiți clienți/pacieți pentru eternitate!!! NUTRIA vrea să învățați să fiți proprii voștri stăpâni la excelență și să  recomandați serviciile Nutriei mai departe… Rata NUTRIEI de succes din ultimii 3 ani este de 92% și toți clienții și-au atins țintele propuse în medie – în sub 6 luni (oricât de dificile au fost cazurile). 

**Fiecare ședință de consiliere on line are ca rol principal INFORMAȚIA – mai precis explicațiile metabolice, anatomice și de funționabilitate a stilului de viață echilibrat și personalizat până la nivel celular – în așa fel încât – CLIENTUL – să înțeleagă, să învețe și să aplice pe viitor fiecare informație preluată pentru cazului lui specific:

*** Vă rugăm să rețineți aspectul că acest cabinet NU comercializează sau direcționează clienții noștri către mlm-uri, pachete de detox sau clense, produse de slăbit de orice tip sau ceaiuri, suplimente sau medicamente cu orice efect. Serviciile oferite sunt strict de informare și educare ce vizează schimbarea stilului de viață într-unul echilibrat și sănătos.