fbpx

Consilierea personalizată cu Nutria NutriGo este foarte simplu de accesat indiferent unde ești!

  OPȚIUNI FOARTE SIMPLE de lucru cu Nutria NutriGo:

 1. Abonament Prima Lună 800 RON (4 Ședințe de o oră) https://mpy.ro/18izdnev/ (link plată)
 2. Abonament Mentenanță lunară 400 RON -din a 2-a lună- (4 ședințe de 30 min) https://mpy.ro/18izdrev/ (link plată) 
 3. Pachet info mămici și viitoare mămici 100 RON  https://mpy.ro/18ize2ev/ (link plată)
 4. Consultație privată de întreținere 150 RON (sau consultație de informare). Acest tip de consultație este adresată EXCLUSIV foștilor clienți și pacienți din abonamentele vechi pentru întreținere și mentenanță nutrițională pe perioade lungi de timp sau clienților/pacienților din clinic pentru informare specifică în domeniul nutriției. Vă rog frumos NU ACHITAȚI decât cu confirmare personală via mesaj media/telefonic/whatsapp. Link de plată – https://mpy.ro/18izpmev/ 

ATENȚIE! Datorită faptului că nu pot lucra decât cu un număr limitat de clienți/pacienți pentru a asigura și garanta succesul

Vă rog insistent să NU achiziționați abonamentul Prima lună (800 Ron) până când nu luați contact personal cu mine și am trecut de prima consultație tip anamneză (gratuită). În caz contrar, perioadele de așteptare pot fi foarte lungi până la prima consultație! Vă mulțumesc anticipat de înțelegere!  

De asemeni, vă rog insistent să lecturați cu MULTĂ ATENȚIE sistemul meu de abordare în lucrul în privat. Eu practic alături de clienții/pacienții mei educația nutrițională – lucrăm cu jurnal alimentar, cu aplicație pe telefon, cântărirea alimentelor, repartiția macro-nutrienților (pe mese/zile/săptămâni/sezoane/dorințe) și MAI ALES facem consultații săptămânale prin videocall, în care dezbatem împreună, adaptăm și eficientizăm alimentația de la săptămână la săptămână în funcție de evoluție și preferințe. Ofer acces la TOATE informațiile necesare despre alimentație și le predau în particular individualizat și personalizat, cu răbdare și tact (cu umor uneori, chiar dacă al meu este mai spartan), indiferent de nivelul de cunoștințe al clientului – DAR necesită totuși și un efort conștient din partea persoanelor care doresc să lucreze cu mine. Prin această educație alimentară, transform fiecare client în propriul lui nutriționist, care poate folosi informația obținută astfel pentru TOT restul vieții lui (de la zile trișate și până la concedii all inclusive, de la obezitate morbidă până la ectomorfie, dar și de la Crăciun până la Paște :), fără a mai fi vreodată dependent de planuri alimentare prescrise sau de ajutorul meu (sau a altor colegi de breaslă din domeniul nutriției).

ATENȚIE – TOATE serviciile mele de consiliere se defășoară exclusiv în mediul ON LINE și nu necesită nici o deplasare! Lucrez cu clienți și pacienți din toate colțurile lumii. Consultațiile se efectuează prin intermediul videocall via messenger, skype, whatsapp sau zoom, iar jurnalul alimentar și adaptările se efectuează prin intermediul unei aplicații pe telefon care calculează automat caloriile și macro-nutrienții în baza cantităților introduse cu rapoarte săptămânale expediate de mine în fiecare consultație. Pentru fiecare abonament ne vedem la ochișori MĂCAR odată pe săptămână pentru adaptări și explicații adiționale de eficientizare!

TOATE VARIANTELE de consiliere personalizată și individualizată pentru fiecare client cuprind:
1. Crearea propriilor planuri alimentare direct dependent de istoricul medical, dietetic, situație socială/familială, preferințe culinare personale și dorințele/țelurile de viitor.

2. Echilibrarea calorică zilnică, săptămânală, lunară și sezonieră (direct dependentă de sărbători, vacanțe și evenimente personale speciale).

3. Raportul de macro-nutrienți zilnic și pe mese în funcție de fiecare client respectiv dorințele și țelurile personale

4. Monitorizare zilnică prin aplicație pe telefon cu jurnal alimentar structurat pe mese și consultații de adaptare și eficientizare în FIECARE săptămână prin video-call 1la1(metodă deosebit de motivantă). Atenție! Aplicația este în limba română și conține bibliotecă de alimente disponibile în hipermarketurile din România, dar și din străinătate.

5. Educarea în folosirea uneltelor de accelerare metabolică personalizate și specifice fiecărui client.

6. Asistență în depășirea plafoanelor metabolice

7. Psiho-nutriție evaluatorie și motivațională
(prin colaborator Psiholog clinician specialist)

8. Educația alimentară a întregii familii și copiilor

9. Accesul la un grup privat de clienți cu aproximativ 500 de rețete exemplu gata calculate unde puteți posta zilnic rezultatele și să le comentați cu ceilalți membri (grup de suport on line pentru cei care trec prin aceeași procedură de schimbare de stil de viață ca și voi)

10. Live-uri săptămânale explicative dedicate DOAR grupului privat cu invitați specialiști pe mai multe domenii medicale.

*Excepția de la descrierea de mai sus este doar pachetul de mămici.

Citește mai jos descrierea individuală a opțiunilor…

OPTIUNEA 1 – Abonament lunar Consiliere On-line 800 RON

4 ședințe lunare de o oră la intervale de o săptămână – !!!recomandat pentru prima lună de lucru!!! Închiriază Nutria pentru o lună!!! Pur și simplu – este la dispoziția ta, când ai nevoie de ea! (Așa e Nutria!)

Mai tare de atât – în cadrul abonamentului Prima Lună – (urmat de cel de mentenanță la doar 400 de Ron în lunile următoare) Nutria nu se ocupă NUMAI de tine, ci include toată familia ta! Family pack la educația în nutriție! Poți participa la consultații alături de membrii familiei interesați, iar Nutria va studia și va eficientiza jurnalele și recomandările pentru TOATĂ familia!

Link plată Abonament prima lună aici: – https://mpy.ro/18izdnev/ 

Abonamentul include:

-Anamneza inițială a Clientului/Pacientului – reprezintă o evaluare inițială sub formă de interviu de cca 1 oră – 1h30min în care Consilierul tău on-line Ionut Ignat –  studiază și asimilează toate informațiile personale pentru a elabora un set de recomandări de schimbare de stil de viață cât mai eficiente și individualizate.

-4 şedinţe de informare și adaptare săptămânale NutriGo via Skype sau Facebook Messenger

În fiecare dintre aceste ședințe – Consilierul tău NutriGo – analizează fiecare insert din jurnal, adaptează și modifică structura generală a recomandărilor de schimbare de stil de viață, pentru re-eficientizare scopurilor propuse.

Link plată Abonament prima lună aici: – https://mpy.ro/18izdnev/ 

*Notă importantă. Ulterior ședinței de anamneză și odată ce ați primit recomandările nutriționale inițiale, este responsabilitatea dumneavoastră să mă contactați prin mesaj privat, pentru a programa primele ședințe ulterioare de eficientizare și adaptare imperativ necesare înțelegerii programului nutrițional propus. Fără aceste ședințe nu pot garanta eficiența și adaptabilitatea programului alimentar fără rapoartele de la o săptămână la alta, fără ținerea jurnalului alimentar sau fără încercarea pe cât posibil de complianță dietetică. Lipsa de comunicare cu mine este de regulă principala vinovată de lipsa de succes a implementării noului stil de viață alimentar și inerent a rezultatelor. Abonamentul de primă lună, expiră la maxim 5 săptămâni după ședința de anamneză, fie că ați programat sau nu ședințele ulterioare. Bineînțeles ORICE TIP de excepții și derogări sunt admise fără nici o problemă, atât timp cât sunt discutate în particular cu mine direct dependent de situațiile personale.

Opțiunea 2 – Pachet de mentenanță lunară 400 RON
(4 ședințe de 30 min fiecare, una pe săptămână)

4 ședințe lunare (una pe săptămână de maxim 30 minute) – cu jurnal alimentar monitorizat și adaptare permanentă. Recomandat DOAR după prima lună – pentru mentenanță și remodelare estetică progresivă, monitorizarea progresului și adaptarea și eficientizarea lui în timp. Nutria știe că prima lună este cea mai dificilă, dar nici nu vrea să pună presiune financiară pe tine după… așa că, începând cu a doua lună, avem acest pachet. (dedicat și persoanelor care au deja baza de informații în domeniul nutriției obținută și personalizată în prima lună.

Link plată Abonament mentenanță: – https://mpy.ro/18izdrev/ 

NOTĂ IMPORTANTĂ! – Consultațiile de mentenanță se programează de la o săptămână la alta, de comun acord, iar abonamentul cuprinde 4 consultații. Se pot deroga consultațiile în săptămânile de vacanță sau sărbătorile legale anunțate, astfel încât plata se amână sau derogă pentru a întruni numărul de 4 consultații (chiar dacă se întind pe parcursul a 2-3 luni). De asemeni, se derogă abonamentul dacă împreună, decidem că este necesară o pauză mai lungă de la lucrul dietetic cu aplicația și monitorizare (urcarea la mentenanță temporară inclusă aici). Derogările se pot intinde chiar și un an, iar după, când clientul\pacientul dorește reluarea lucrului, re-începem direct la abonamentul de mentenanță redus (fără a mai trece prin prima lună).

NU se derogă de la plată consultațiile pre-programate și amânate în ziua și momentul consultației, decât dacă existe motive de forță majoră/caz fortuit. Nu constituie forță majoră sau caz fortuit vacanța/concediul ne-anunțat în avans, omisiunea, ne-notarea consultației în agenda clientului sau pacientului sau lipsa de activitate în jurnal și/sau ne-respectarea prescripției dietetice. ORICE, excepție urgențele realistice, se poate anunța în prealabil cu măcar 2-3 zile evitând disconfortul ambelor părți implicate.

Toate cele de mai sus sunt datorate faptului că programul meu este foarte încărcat și locurile libere ar putea fi ocupate de pacienții/clienții de pe lista de așteptare. Vă mulțumesc anticipat pentru înțelegere și pentru respectul pe care-l purtați punctualității programărilor și timpului meu.

Optiunea 3 – Pachet mămici – 100 RON –

Pachet de informare general despre alimentaţia în sarcină, post-partum în perioada de alăptare, diversificarea corectă şi principiile ei medicale și primii ani de viață dpdv alimentar cât mai sănătoși – (COST PACHET – 100 RON)

Link plată pachet mămici aici – https://mpy.ro/18ize2ev/ 

 1. Patologiile cele mai frecvente, carențe și parametri – simptomatică și soluții! (mămică + bebe)
 2. Acest Pachet INFORMAȚIONAL este dedicat doamnelor sau domnişoarelor, actuale sau viitoare mămici și conține:
 3. Alimentația mamei care alăptează
 4. Plante și alimente contra-indicate în sarcină
 5. Tabel diversificare
 6. Greutatea normală la copii
 7. Monitorizarea dezvoltării și patologiile asociate deficiențelor alimentare
 8. Malnutriția și alte patologii frecvente (inclusă obezitatea infantilă)nutritia mamei care alapteaza
 9. TRATAT – de Puericultură 1 Introducere (creșterea copilului, alimentație, igienă)
 10. TRATAT de Puericultură 2 Avansat (vitamine, minerale, proteine, carbohidrati, lipide, carențe, dezolvoltare normală, tratarea deficiențelor).

*Odată efectuată plata – trimite o confirmare via email la nutrigo@nutrigo.ro 

**ATENȚIE pachetul info mămici NU include consiliere personalizată și consistă doar dintr-un pachet informativ, expediat via email.

Pași de urmat pentru a accesa serviciile NutriGoConsiliere on-line
 1. Programează prima consultație on line gratuită cu un simplu telefon la (004) 0787 801 939 sau un email pe nutrigo@nutrigo.ro
 2. DOAR DUPĂ PRIMA CONSULTAȚIE ANAMNEZĂ – vei fi îndrumat/(ă) pentru a ACHITĂ PREȚUL CONSULTAȚIEI SAU ABONAMENTULUI pe linkurile de mai jos:

Link plată abonament prima lună 800 RON aici: – https://mpy.ro/18izdnev/

Link plată abonament mentenanță 400 RON aici: https://mpy.ro/18izdrev/ 

Link plată Pachet info mămici – 100 RON – https://mpy.ro/18ize2ev

SUPER SIMPLU… A venit timpul să alegi și să ne apucăm de treabă!

*Nutria NutriGo nu vrea să  fiți clienți/pacieți pentru eternitate!!! NUTRIA vrea să învățați să fiți proprii voștri stăpâni la excelență și să  recomandați serviciile Nutriei mai departe… Rata NUTRIEI de succes din ultimii 3 ani este de 92% și toți clienții și-au atins țintele propuse în medie – în sub 6 luni (oricât de dificile au fost cazurile). 

**Fiecare ședință de consiliere on line are ca rol principal INFORMAȚIA – mai precis explicațiile metabolice, anatomice și de funționabilitate a stilului de viață echilibrat și personalizat până la nivel celular – în așa fel încât – CLIENTUL – să înțeleagă, să învețe și să aplice pe viitor fiecare informație preluată pentru cazului lui specific:

*** Vă rugăm să rețineți aspectul că acest cabinet NU comercializează sau direcționează clienții noștri către mlm-uri, pachete de detox sau clense, produse de slăbit de orice tip sau ceaiuri, suplimente sau medicamente cu orice efect. Serviciile oferite sunt strict de informare și educare ce vizează schimbarea stilului de viață într-unul echilibrat și sănătos.