Prestarea serviciilor de Consiliere  on-line pentru schimbarea stilului de viață într-unul echilibrat și sănătos cu Nutria NutriGo 

Consilierea și aceste servicii sunt foarte simplu de accesat indiferent unde ești sau cât de ocupat ești, de la telefon până la computer/tabletă! 

Angajează Nutria NutriGo din START! OPTIUNEA 1 – Pachet Start 2 (două) Ședințe  – Preț 250 RON (60 Euro) include:

1. Prima ședință interviu de cca 1h pentru a studia și personaliza recomandările din ședințele informaționale ulterioare.
2. După trimiterea recomandărilor de schimbare de stil de viață facem o a doua ședință explicativă pentru a clarifica recomandările trimise.
3. A 3-a ședință survine la un interval între 7-10 zile, cu programare de comun acord, pentru adaptarea și modificarea recomandărilor inițiale precum și discutarea eventualelor situații apărute în dorințele clientului de schimbare a stilului de viață într-unul echilibrat și sănătos.

* Recomandările pleacă de la remodelarea corporală de ordin estetic și se extind până la zona medicală de specialitate  ce include  schimbarea stilului de viață în multiple patologii: de la alergii și intoleranțe alimentare, adicții alimentare și adicții de dulce sau „ronțăială”, afecțiuni ale aparatului digestiv (reflux, gastrită, ulcer, constipație, diaree, sindromul colonului iritabil, celiac), afecțiuni specifice ale ficatului, pancreasului, vezicii biliare (colecist sau „bilă”), afecțiuni ale glandei tiroide, afecțiuni cardiovasculare cu regim special, afecțiuni medicale psihice de ordin al tulburărilor alimentare (bulimie, anorexie, hiperfagie, ortorexie) și oncologie. Toate aceste aspecte din zona medicală sunt abordate foarte eficient de către consilierul tău personal de schimbare de stil de viață prin intermediul colaborărilor multiple cu medici specialiști pe toate domeniile medicale vizate. 

*Consultațiile ulterioare – 200 RON/ședință.

*Recomandările  sunt adaptate DORINȚELOR clientului în funcție de orice stil de viață/alegeri alimentare/religie până la postul religios (ramadan inclus) și de la fixlafix până la regimul de viață atletic! 

!!! OFERTĂ CADOU VALABILĂ PÂNĂ LA DATA DE 14 FEB 2020 – Dacă alegi pachetul START cu Nutria NutriGo în valoare de 250-RON – primești cadou pachetul pentru mămici (CADOU SPECIAL 200 RON) – descriere pachet mămici aici – http://www.nutrigo.ro/mami/
*(chiar dacă nu ești mămică, îl poți face cadou mai departe)

Închiriază Nutria pentru o lună!!! Pur și simplu – este la dispoziția ta, când ai nevoie de ea!

(Așa e Nutria!)

OPTIUNEA 2 – Abonament lunar Consiliere On-line – 700 RON (150 Euro) de la 5-8 ședințe ce includ:

-Anamneza inițială a Clientului/Pacientului – reprezintă o evaluare inițială sub formă de interviu de cca 1 oră – 1h30min în care Consilierul tău on-line Ionut Ignat –  studiază și asimilează toate informațiile personale pentru a elabora un set de recomandări de schimbare de stil de viață cât mai eficiente și individualizate. 

-4-8 şedinţe de informare și adaptare  NutriGo via Skype sau Facebook Messenger

(1 pe săptămână minim) – În fiecare dintre aceste ședințe – Consilierul tău NutriGo – analizează fiecare insert din jurnal, adaptează și modifică structura generală a recomandărilor de schimbare de stil de viață, pentru re-eficientizare scopurilor propuse.

***Nutria nu vrea să  fiți clienți pentru eternitate!!! NUTRIA vrea să învățați să fiți proprii voștri stăpâni la excelență și să  recomandați serviciile Nutriei mai departe… Rata NUTRIEI de succes din ultimii 3 ani este de 92% și toți clienții și-au atins țintele propuse în medie – în sub 6 luni (oricât de dificile au fost cazurile). 

!!! OFERTĂ CADOU VALABILĂ PÂNĂ LA DATA DE 14 FEB 2020 pentru pachetul ABONAMENT cu Nutria Nutriționistă în valoare de 700 RON- primești GRATUIT Pachetul ANTI-Poftă de dulce în valoare de 700 RON – http://www.nutrigo.ro/poftadedulce/ 

**FOARTE IMPORTANT! Fiecare ședință de consiliere on line are ca rol principal INFORMAȚIA – mai precis explicațiile metabolice, anatomice și de funționabilitate a stilului de viață echilibrat și personalizat până la nivel celular – în așa fel încât – CLIENTUL – să înțeleagă, să învețe și să aplice pe viitor fiecare informație preluată pentru cazului lui specific:

Pași de urmat pentru a accesa serviciile NutriGoConsiliere on-line

  1. Contactează NUTRIA NutriGo – http://www.nutrigo.ro/contact/ și programează Prima Ședință de anamneză (gratuită).
  2. INAINTE DE PRIMA SEDINȚĂ – Trimite pe nutrigo@nutrigo.ro – cele mai recente analize medicale relevante (bilete de ieșire din spital, rețete medicale, medicamente, recomandări medic de familie sau medic specialist etc).
  3. Dacă nu știi ce analize sunt necesare – solicită asistența medicului de familie și mergi pe spectrul general de analize recomandat – hemolecugrama completă, sumar de urină, colesterol total, HDL, LDL, Trigliceride, GGT, Transaminaze hepatice – TGO și TGP, glicemie, Spectru Electroliți (nu este obligatoriu – dar poate fi indicat – Ca, Mg, Fe). Tiroida – dacă se consideră necesar de medicul de familie – cu următorii parametri – TSH + FT4.
  4. După anamneza/interviul inițial vei primi via email  contractul de prestări servicii cu Societatea Comercială a Nutriei – SC FUN&FOOD SRL,  pe care te rog completează-l și achită factura asociată odată ce ai semnat contractul (plata se face la începutul fiecărei luni de consultață și vei primi un reminder cu factura atașată pentru data convenită pe contract împreună cu al tău Consilierului tău on-line . Plata se poate efectua fie prin card bancar, fie on line, fie transfer bancar, fie via money gram sau western union.)
  5. Odată achitată factura on line și completat contractul – vei primi acces la propriul tau folder on-line și asistența tehnică necesară – după caz.
  6. Citeste cu atentie Foaia de observație/recomandari NutriGo si Jurnalul zilnic si completează măsurătorile cerute – si apoi pune-le în fișierul tău NutriGo.
  7. Începe să completezi jurnalul zilnic din fișierul tău NutriGo și bucură-te de toate informațiile primite de la Consilierului tău on-line.
  8. Atinge SCOPURILE PROPUSE, FII CONSECVENT, SINCER 100% și atent la toate explicațiile.
    Vă dorim succes și reușite în drumul dumneavoastră spre o viață sănătoasă și vă acordăm tot sprijinul necesar!
!!!! Vă rugăm să rețineți aspectul că acest cabinet NU comercializează sau direcționează clienții noștri către mlm-uri, pachete de detox sau clense, produse de slăbit de orice tip sau ceaiuri, suplimente sau medicamente cu orice efect. Serviciile oferite sunt strict de informare și educare ce vizează schimbarea stilului de viață într-unul echilibrat și sănătos.
DISCLAIMER – ATENȚIE – Nutria NutriGo – Ionut Ignat NU activează ca medic (sau nu poartă titulatura de doctor – popular cunoscut), nu face parte din Colegiul Medicilor și nici din Colegiul Dieteticianului (legea nr 256/2015 si Normele Metodologice de aplicare a legii nr 256/2015 din Hot Guv – Nr 58/2019). Nutria activează INDEPENDENT, fără îngrădirile protocoalelor medicale clasice/farma și prestează servicii de consiliere alimentară echilibrată, pe bază de contract și factură, cu obligații și responsabilități, în cadrul legal al unei societăți comerciale române înființată , autorizată și care funcționează conform tuturor legilor in vigoare din România, societatea numită SC FUN&FOOD SRL, unde Nutria Ionut Ignat este fondator și administrator unic.

Nutritionist on-line

Canal You Tube – https://www.youtube.com/c/FunandfoodRo