Salut,

Numele meu este Ionut Ignat a.k.a. Nutria NutriGo și pot fi mai multe lucruri pentru tine: de la consilier de alimentație și psiho-nutriție, la guru în schimbarea stilului tău de viață, de la furnizorul tău de informații medicale despre alimentația în diverse patologii (boli și afecțiuni) până la profesorul tău personal care te educă în privat și te învață să fii propriul tău nutriționist. Tu alegi ce dorești de la mine, iar eu am construit o multitudine de opțiuni pe această pagină – prin care noi putem deveni parteneri în drumul spre pondere și echilibru sănătos din punct de vedere alimentar. Hai să-ți spun câteva lucruri care te vor ajuta să decizi…

Ce înseamnă lucrul personalizat cu Nutria NutriGo ?

Lucrul personalizat cu un consilier de schimbare de stil de viață într-unul echilibrat și sănătos înseamnă în primul rând asigurarea unei maxime rate de succes, oferită de o eficiență sporită a recomandărilor de schimbare de stil de viață printr-o personalizare și individualizare pe toate planurile: – de la analiza atentă a dosarului și istoricului personal inițial până la adaptarea motivațională a recomandărilor inclusiv direct dependent de stilul de viață, situația economică, job, nivel de stres și situația socială.

Pe scurt – lucrul personalizat cu un consilier este soluția REALĂ când ai decis să faci o schimbare a stilului de viață într-unul echilibrat și sănătos, să-ți îmbunătățești stima de sine și asta după ce ai trecut prin dietele cucuiete de pe net sau sfaturile TV de la vedete, după ce te-ai săturat de recidivele de sănătate și imagine sau de probleme medicale recurente făcute după ele, după ce ai înțeles că grupurile de facebook ce publică anumite “schimbări de stil de viață” sunt doar un trend general – și problema ta este una individuală, după ce te-ai hotărât că a da bani la mlm-uri pentru pachete „speciale” de detox și „clense” sau curățare fiziologică și psihologică – nu sunt nimic altceva decât publicitate mincinoasă!

Cu ce ajută Nutria NutriGo?
Lucrul cu Nutria NutriGo – pleacă de la schimbarea stilului de viață pentru îmbunătățirea imaginii de sine și a stării de sănătate generale prin remodelarea corporală de ordin estetic și asistența motivațională și de schimbare necesară de ordin psihic pentru a o obține.
Asistența informațională de la Nutria NutriGo se extinde până la zona medicală de specialitate  ce include informarea  pentru multiple boli și afețiuni: alergii și intoleranțe alimentare, adicții alimentare și adicții de dulce sau „ronțăială”, afecțiuni ale aparatului digestiv (reflux, gastrită, ulcer, constipație, diaree, sindromul colonului iritabil, celiac), afecțiuni specifice ale ficatului, pancreasului, vezicii biliare (colecist sau „bilă”), afecțiuni ale glandei tiroide, afecțiuni cardiovasculare cu regim special, afecțiuni medicale psihice de ordin al tulburărilor alimentare (bulimie, anorexie, hiperfagie, ortorexie) și oncologie. Toate aceste aspecte din zona medicală sunt abordate foarte eficient de către consilierul tău personal de schimbare de stil de viață prin intermediul colaborărilor multiple cu medici specialiști pe toate domeniile medicale vizate.
Ce este diferit în lucrul cu Nutria de la Cabinetul NutriGo – față de alte cabinete!? De ce să aleg serviciile de consiliere aici!?

Pentru că/Deoarece:

 1. Nutria are o rată de succes de 92% cu toți clienții/pacienții în atingerea obiectivelor în ultimii ani!
 2. Nutria are o experiență de cabinet de 7 ani !
 3. Nutria este singura care în abonament lunar este la dispoziția clientului/pacientului non-stop pentru urgențe!
 4. Nutria este singura care monitorizează clienții/pacienții zilnic în jurnalele on line și discută cu ei MĂCAR odată pe săptămână ochi la ochi (chiar dacă este virtual – pe videocall)!
 5. Nutria are în spate o echipă super-faină de ordin medical și conex – pentru a avea o abordare multidisciplinară în toate domeniile cât mai eficientă! De la specialiști endocrino – până la psihologi și de la specialiști kineto  – până la cei mai faini antrenori personali cunoscuți! Astfel, cu orice problemă vii la Nutrie, el poate să te asiste cu sfaturi inclusiv de la prietenii Nutriei – și asta complet gratuit!
 6. Tot cu ajutorul Echipei NutriGo, după anamneză (istoric medical sub formă de interviu) – Nutria poate identifica ca un detectiv și alte probleme de ordin psihologic sau medical conexe, care necesită imediată atenție!
 7. Nutria NU TE CEARTĂ NICIODATĂ! De ce? pentru că Nutria a lucrat cu mulți specialiști în psiho-patologiile ce țin de tulburări alimentare și știe că blamarea (sau auto-blamarea) nu te ajută cu nimic – ba chiar au efect diametral opus! Nutria doar te motivează și trece elegant și discret, de mână cu tine, peste orice situație apărută! Schimbare stilului de viață către unul sănătos este un proces lung și necesită timp și abordări eficiente, nu stil „cu bâta în baltă!”.
 8. Nutria NU FACE NICIODATĂ CERERI ABSURDE! De ce!? pentru că știe că suntem oameni și avem o viață de trăit. Dacă nu-ți place ceva din recomandările date! Nutria nu te obligă – Nutria se adaptează!
 9. Nutria NU TE PROSTEȘTE!! Cu rezultate false în timpi ireali, cu lipsă de sinceritate, cu îndrumări spre suplimente și prafuri, pastile și ceaiuri pe care să mai dai o tonă de bani! Nutria te îndrumă sincer și la obiect, doar cu papa bună și ceva mișcare – să-ți atingi scopul, oricare ar fi acela!!!
 10. Nutria te ajută cu toată familia! Dacă ai nevoie de suport moral/fizic – Nutria își rezervă timp să-ți educe toată familia să te ajute pe tine în drumul tău!
 11. Nutria Nu folosește clasicul „limbaj de lemn medical”, deși spre asta îndrumă specialitatea și activitatea Nutriei. Nutria folosește o altfel de comunicare, ce poate ajunge mai sigur în sufletul omului și astfel în înțelegerea lui deplină a problemelor metabolice ale organismului uman… și inerent la un nivel de complianță mai ridicat.
 12. ACEASTA este abordarea Nutriei, cu limbaj și cu atitudine, directă, sinceră și la obiect, în text sau live în consultații! Iar pe Nutrie fie o placi din START, fie nu! Și fii pe pace dragă sănătofagule (actual sau viitor) că nu-i cu supărare! Am colegi de breaslă mulți cu care poți lucra fără probleme și cu rezultate similare! Nutria îți dorește oricum ar fi tot binele din lume.

Eu TE aştept cu o soluţie completă, sinergetică şi multidisciplinară, pentru cazuistica TA expresă!!!

!!!! Vă rugăm să rețineți aspectul că acest cabinet NU comercializează sau direcționează clienții noștri către mlm-uri, pachete de detox sau clense, produse de slăbit de orice tip sau ceaiuri, suplimente sau medicamente cu orice efect. Serviciile oferite sunt strict de informare și educare ce vizează schimbarea stilului de viață într-unul echilibrat și sănătos. 
DISCLAIMER – ATENȚIE – Nutria NutriGo – Ionut Ignat NU activează ca medic (sau nu poartă titulatura de doctor – popular cunoscut), nu face parte din Colegiul Medicilor și nici din Colegiul Dieteticianului (legea nr 256/2015 si Normele Metodologice de aplicare a legii nr 256/2015 din Hot Guv – Nr 58/2019). Nutria activează INDEPENDENT, fără îngrădirile protocoalelor medicale clasice/farma și prestează servicii de informare despre un stil de viață echilibrat și sănătos, pe bază de contract și factură, cu obligații și responsabilități, în cadrul legal al unei societăți comerciale române înființată, autorizată și care funcționează conform tuturor legilor in vigoare din România cu obiectul de activitate NUTRIȚIE, societatea numită SC FUN&FOOD SRL, unde Nutria Ionut Ignat este fondator unic, asociat unic și administrator unic.

IMPORTANT DE ȘTIUT DESPRE MINE !!!

NU, nu sunt medic – desi am studii medicale.

NU, nu aparțin și nici nu vreau sau voi face parte din nici un colegiu/asociație/partid. 

DA! Am fost gras (137 kile) și am slăbit maxim 60 kile în 6 luni. N-am făcut-o informat cum ar fi trebuit… așa că am suferit și niște consecințe de atunci.

NU – după ce am slăbit nu m-am apucat să consiliez lumea, ci m-am apucat de studii medicale, autorizate în domeniul nutriției. Am înțeles repejor că al meu caz este unic… și nu se aplică la toată lumea! (cum fac alții în zilele de azi). În primii ani de studiu, am trecut prin o parte din dietele de pe piață cu jurnal alimentar și analize să înțeleg EXACT ce înseamnă fiecare.

NU – NU sunt antrenor personal, deci nu veniți la mine să mă căutați de pătrățele! Am peste 40 de ani – dintre care majoritatea i-am petrecut mai degrabă în față cu tomuri de medicină de învățat decât într-o sală de antrenament.

DA! ADOR SPORTUL! Am făcut arte marțiale 21 de ani (de la 7 ani) și am pe răboj 10 ani de fitness cu jde transformări… La 175 cu 85 în mentenanță… Sunetul meu preferat și în ziua de azi este clinketul discurilor care se adună pe bară! 

Experiența mea de cabinet NU o veți vedea pe pagină cu poze before și after (nu sunt PT – repet!) – altfel ați vedea doar spectre de analize/medicații înainte și după…  (toate datele celor cu care lucrez sunt confidentiale conform legii si contractelor mele cu fiecare pacient/client individual). De altfel, fiecare persoană care lucrează cu mine, indiferent de problemele medicale nu beneficiază DOAR de expertiza mea – ci de o întreagă mini-asociație de specialiști (parte medici parte minți luminate și deschise pe domeniile lor, dar toți experți în ceea ce fac!). Noi între noi, numim asta consulturi – și fiecare le oferim colegilor gratuit, în baza colaborării… fiecare pe domeniul lui.

Predau, scriu și consult în alimentație și nutriție NU din experiența mea personală – ci pe baza unor studii serioase în domeniul nutriției la care adaug 7 ani de cabinet în total, toate cu o societate română legal autorizată de autorități din 2016 cu obiectul de activitate principal Nutriție (Sănătate umană) …

Sper ca aceste detalii să fi pus departe de voi orice nor de neliniște sau nehotărâre și dacă vă corelați cu felul meu de a fi, de a scrie și de a explica – vă aștept cu drag să ne apucăm de lucru împreună, în exact același ton.