Pasul 1: Ungem tava non stick cu ulei de floarea soarelui presat la rece şi adăugăm puţin rozmarin.

Pasul 2:Punem primul strat de morcovi urmat de ţelină, păstârnac, sfecla şi dovlecei.

pasul 3: Sare şi piper după gust.

Pasul 4:Adăugam vinetele

Pasul 5:Condimentăm cu turmeric, mentă şi piper cayenne rosu.

Pasul 6:Punem la cuptor pentru o oră şi zece minute acoperit cu staniol, la 180 Grade.

Pasul7: Extragem tava, decopertăm de staniol şi adăugam caşcavalul veggie de soia, după care mai coacem 20 de minute cu sau fără staniol – în funcţie dacă ne dorim o crustă sau doar topirea caşcavalului!

Low carb, low IG, fără amidon şi grăsimi trans! Poftă bună de la Nutrigo!!!

Pentru mai multe reţete, sfaturi de nutriţie, diete, dar şi workshop-uri cu invitaţi speciali în domeniul nutriţiei şi dieteticii – precum şi evenimente tip Ziua Sănătoasă vă invităm să daţi un click pe link-ul de mai jos şi să vă abonaţi la canalul nostru Youtube.

Abonare Canal Youtube:  Click aici —> Fun&Food si NutriGo <— Click aici

sketch-1475414855068

sketch-1475414785656

sketch-1475428636234