Povestea Sucului de Cătină Eco de la Hipy Suc Catina Partea a II-a

Despre ce înseamnă să produci ECO cu pasiune www.hipy.ro

Pentru că da! dragă ieşeanule – pasiunea este imperativă când vrei un produs ECO!!!
După ce ai trecut prin hăţişul şi lăstărişul birocratic şi toate lupele posibile şi-au pus ştampila autorizatoare cu ECO pe produsul tău mult trudit- vine partea de consecvenţă şi de know how.
Consecvenţă, un pic de răbdare, motivaţie vajnică, încă oleacă de răbdare, puţină luptă şi ofuscare, dar după iar răbdare- şi tot aşa…
Iar know how-ul dragă Ieşeanul vine din- experienţă – şi niciodată plăcută!!! Gen, cumperi un aspirator agricol de cătină – dai un sac de lei pe el şi afli că aspiră absolut orice – exceptând cătina. Pare amuzant- dar sacul de bani dat nu rânjeşte deloc la tine… mai ales când deja ai pus la bătaie toată avuţia familiei pentru un vis sănătos.
Si iote aşa – începi să intri în adâncurile sufletelelor celor care produc această sursă aurie de sănătate…
Când vorbim de know how- definitiv vorbim de Adrian – el poate să turuie despre cătina, proces de producţie, certificare eco, temperaturi, prese şi mai nou – aspiratoare de cătină – toooaaată ziulica. Tot pe el îl găsiţi pe la toate standurile – aşa că turuiala vine la pachet cu paharul de sănătate. Dar dragă Sănătofagule – turuiala înseamnă ştiinţă, înseamnă pasiune – înseamnă experienţă şi MUUULTĂ MUNCĂ! Aşă că ascultă şi învaţă – şi în timp, vei diferenţia singurel produsele cu adevărat bune şi ECO – de “sucul de ciorapi” (tot vorba turuitorului).
Mai este în echipă şi stimata lui sotie/marketeră – Laura – care, evident, se ocupă de finess-urile afacerii – grafică, prezentare şi ilustraţiile cele mai de soi. Dar treaba bună – se face numai în familie! Tareee frumos mai pune ea în imagini şi culori turuielile soţului… Se completează reciproc – ca şi conceptul de eco cu cel de sănătate!

Facebook: Hipy Suc de catina

www.hipy.ro

Hipy se regaseste in toate magazinele Carrefour