Voi știați dragi cititori că dacă în fiecare dimineață serviți un pahar de apă cu lămâie pe stomacul gol NU SE ÎNTÂMPLĂ ABSOLUT NIMIC!?
Toată lumea vrea leacuri miraculoase, dar nu există! Iar lămâia este FOARTE DEPARTE de a fi unul… În primul rând are o cantitate mare de acid citric (posibil iritant a mucoasei gastrice servit pe stomacul gol), mult mai puțină vitamina C (doar 28% din doza zilnică recomandată la o lămâie întreagă) versus ardeiul gras (care este cel mai cel în materie de Vit C).
Lămâia NU reduce colesterolul și stimulează MULT prea puțin digestia ca să fie relevant… Nu arde grăsimi (evident că nu are cum fiind un fruct), ba char are destul de multișor zahăr – 1.46g.
Vestita apă cu lămâie are o singură super-proprietate: ESTE ACRĂ! Dacă asta este ceea ce vă doriți de la ea, atunci, vă rog serviți din abundență! Altfel… treceți la carte!
Țesutul adipos excesiv se reduce DOAR prin regim alimentar hipocaloric, cu o repartitie corecta si echilibrata a macro-nutrientilor! Evident, toate aceste lucruri se obțin prin informare… SERIOASĂ INFORMARE! (mai ales dacă încă considerați că lămâia este vreun Mesia metabolic care vă rezolvă excesul de ani de zile sau vă permite să rupeți baclavaua zilnic pt că… serviți cu lămâie).
Stay frosty and stay smart people!