Un subiect delicat… dar care merită definitiv abordat! Foarte mulți clienți și persoane interesate de viața și alimentația sănătoasă se întâlnesc cu această problemă.

Ca răspuns, Nutrigo a încercat să adapteze oferta de așa natură încât să atingem și să educăm absolut toate persoanele interesate, independent de bugetul alocat alimentației și vieții sănătoase.

De aici apare acea întrebare delicată pe parcursul primei consultații: care este bugetul alocat alimentației și vieții sănătoase la nivel lunar/săptămânal? Aproape de fiecare dată ne întâlnim cu o sprânceană ridicată din partea clientului… Dar relevanța întrebării este foarte ridicată! Nutriționistului îi este foarte dificil să construiască o dietă care se poate bloca în orice punct datorită bugetului alocat ineficient de client.

Imaginați-vă că alocăm un buget pentru hrană, pentru sala de fitness cu antrenor personal și pentru că dorim rezultate excelente mergem și pe recomandarea de o saună pe săptămână pentru creșterea ratei metabolice, eventual o ședință de solar pe lună pentru accelerarea producerii de vitamina D3. Dar două săptămâni mai târziu, bugetul nostru alocat se epuizează! Dieta definitiv nu poate înceta…

Și nu vă speriați: A trăi sănătos prin alimentație și exercițiu fizic poate fi foarte ieftin! Tot ce trebuie să faceți este să fiți sincer cu nutriționistul dumneavoastră… Din venitul lunar general, scădem cheltuielile imperative și rămânem cu bugetul alocat hranei și vieții sănătoase.

Cumpărăturile pot fi atent planificate în funcție de buget. Surse de proteine excelente se regăsesc în pieptul de curcan, somonul sălbatic și mușchiul de vită argentin… însă la fel de bine putem lucra cu pulpele de pui, oul, codul, ciupercile și soia. Antrenamentul la sala de fitness cu antrenor personal, poate fi înlocuit de o alergare ușoară matinală în jurul blocului combinată cu un set de exerciții tip HIIT sau Tabata la domiciliu predate de nutriționistul Nutrigo, solarul poate fi înlocuit cu două ore la iarbă verde, iar sauna cu o geacă groasă și o sesiune de cardio în sufragerie.

La Nutrigo, orice problemă are o soluție! Planificarea atentă inițială împreună cu un consultant Nutrigo vă scutește de orice problemă bugetară ce poate apărea pe parcurs.

Contactează-ne gratuit cu întrebări și te putem îndruma spre o viață sănătoasă la costuri foarte reduse, în funcție de buzunarul tău!
nutrigo@nutrigo.ro
Https://www.facebook.com/nutrigo.ro
Sau să ne dați un add pe facebook la: Nutrigo Diet