Reteta de wok cu pui este foarte simplu de facut ! Ingrediente: paste proaspete cu ou, ciuperci, ceapa, ardei gras si ardei iute verde si bineinteles, pui taiat cubulete.

Intr-un wok se pregateste o baza simpla formata din sos de soia si sos de peste si cateva picaturi de ulei de masline extra-virgin – se adauga pe rand ceapa, ardeiul iute (doar jumatate), cubuletele de piept de pui, ardeiul gras si ciupercile. La final se adauga pastele cu ou fierte separat, se amesteca bine sa se patrunda bine aromele.


CONSILIERE personalizată direct cu Nutria NutriGo la un click distanță – http://www.nutrigo.ro/consiliere-on-line/


ACCES PREMIUM NutriGo – https://www.nutrigo.ro/premium/  (învață să fii propriul tău nutriționist și Nutria îți pune la dispoziție TOATE uneltele informaționale de care ai nevoie: -calcule calorice, distribuția de macro-nutrienți specifică ție pe mese și zile, rețete delicioase gata calculate, planuri alimentare și de mișcare fizică! + Acces la Grupul secret al Nutriei dedicat și exclusiv numai pentru clienții premium NutriGo.


www.facebook.com/nutrigo.ro/ – Postările nutri-științifice ale Nutriei (like și urmărește pe facebook)

http://www.nutrigo.ro/ TOATE articolele și rețetele

Nutriei https://www.instagram.com/nutrigo.ionut.ignat/ Insta-Nutria

https://www.youtube.com/c/FunandfoodRo/ Vlogurile Youtube ale Nutriei.


[:en]Chicken wok, with egg noodles, green peppers, onions and mushrooms…

Add in a wok some wok base (I used soy sauce, palm tree oil and fish sauce) and add in this order the chicken, onions, mushrooms and green peppers.

Separately boil the pasta and add it to the wok… It’s delicious and a 10 min recipe! If you’re on a restricted carbs diet phase just use rice noodles (lower in calories).