7 Motive ESENȚIALE pentru care nu slăbești:

1. Mănânci prea multe calorii !

2. Nu numeri caloriile zilnic, deci nu știi valoarea calorică a alimentelor și mănânci prea multe calorii !!

3. Confunzi temenii mâncat sănătos și hipocaloric… și mănânci prea multe calorii „sănătoase” !!! Una este menținerea corpului sănătos printr-un aport alimentar echilibrat și din surse bune și COMPLET altceva este reducerea de greutate!

4. Nu împarți corect macro-nutrienții și astfel, mănânci prea multe calorii !!!!

5. Folosești macro-energeticii (lipide și carbi) când nu ai nevoie de ei și îi repartizezi incorect pe mese și astfel, mănânci prea multe calorii !!!!!

6. Crezi că „proteina îngrașă” și o eviți! Astfel ai o senzație de sațietate redusă și faci abuz de ceilalți doi (care de fapt, în exces îngrașă) și astfel ajungi să… Ghici? Mănânci prea multe calorii!!!!!

7. Posibil să suferi de o patologie (boală sau afecțiune) cu efect metabolic, dar șansele sunt maximale, chiar și cu medicație alopată, să fie doar o scuză și să mănânci PREA MULTE CALORII !!!!!!!

Nu există altă variantă în remodelarea corporală, decât să numeri caloriile și să distribui corect macro-nutrienții adaptat EXCLUSIV pentru organismul tău !!!

Nu uita să dai cu șerul să nu rupem frigiderul!

 


CONSILIERE personalizată direct cu Nutria NutriGo la un click distanță – http://www.nutrigo.ro/consiliere-on-line/


ACCES PREMIUM NutriGo – https://www.nutrigo.ro/premium/  (învață să fii propriul tău nutriționist și Nutria îți pune la dispoziție TOATE uneltele informaționale de care ai nevoie: -calcule calorice, distribuția de macro-nutrienți specifică ție pe mese și zile, rețete delicioase gata calculate, planuri alimentare și de mișcare fizică! + Acces la Grupul secret al Nutriei dedicat și exclusiv numai pentru clienții premium NutriGo.


www.facebook.com/nutrigo.ro/ – Postările nutri-științifice ale Nutriei (like și urmărește pe facebook)

http://www.nutrigo.ro/ TOATE articolele și rețetele

Nutriei https://www.instagram.com/nutrigo.ionut.ignat/ Insta-Nutria

https://www.youtube.com/c/FunandfoodRo/ Vlogurile Youtube ale Nutriei.