Hai la proteine neamuuleee…
Dar câte Nutrie nebună!? Că ne omori cu proteinele astea!!!

Știu că nu știți, dar eu, de la terminarea studiilor (pe care nu le-am terminat că mai am încă o dizertație la doc de predat)… mi-am făcut o regulă: în fiecare zi dedic măcar 1-2h de studii clinice și statistici personale și studii de studii clinice sau studii de studii scrise de persoane semnificative în studii și nu de „cercetători britanici”…
Prin urmare – am să vă schițez ultimele vești din domeniul meu preferat: PROTEINA!

Concluzia 1 – Un număr de 1.62 g de proteină pe kilogram corp în regim hipercaloric, asigură o variantă optimă pentru hipertrofie musculară. (creștere de brand)

Concluzia 2 – Un aport de cca 0.4g/kg corp/per masă x4 mese/zi ar fi optim pentru a maximiza sinteza proteică, dar și asimilarea aminoacizilor în celule musculare de nuovo.

Concluzia 3 – si cea mai importantă pentru slăbaci! Cantitatea de proteină necesară pentru NU pierde masă musculară într-un regim hipocaloric este de… TAM TAM TAM!!!
2.3g proteină/kilogram corp împărțit între 4-6 mese

Evident aplicabilitatea devine realistă doar in lumea sportivă! Pentru restul populației se scade cu aproximativ 25% valorile de mai sus!

Nu uitați să dați cu share-ul, să nu rupem frigiderul! 

Dacă nu înțelegeți ce-i aia calorie, carb și d-astea v-am făcut o secțiune în site la mine pasivă, unde intri, înveți și aplici. Se cheamă Premium și costă 50lei!

Ieftin ca bradul și previne infarctul!

https://www.nutrigo.ro/premium/

Nu există altă variantă în remodelarea corporală, decât să numeri caloriile și să distribui corect macro-nutrienții adaptat EXCLUSIV pentru organismul tău !!!

Nu uita să dai cu șerul să nu rupem frigiderul!

 


CONSILIERE personalizată direct cu Nutria NutriGo la un click distanță – http://www.nutrigo.ro/consiliere-on-line/


ACCES PREMIUM NutriGo – https://www.nutrigo.ro/premium/  (învață să fii propriul tău nutriționist și Nutria îți pune la dispoziție TOATE uneltele informaționale de care ai nevoie: -calcule calorice, distribuția de macro-nutrienți specifică ție pe mese și zile, rețete delicioase gata calculate, planuri alimentare și de mișcare fizică! + Acces la Grupul secret al Nutriei dedicat și exclusiv numai pentru clienții premium NutriGo.


www.facebook.com/nutrigo.ro/ – Postările nutri-științifice ale Nutriei (like și urmărește pe facebook)

http://www.nutrigo.ro/ TOATE articolele și rețetele

Nutriei https://www.instagram.com/nutrigo.ionut.ignat/ Insta-Nutria

https://www.youtube.com/c/FunandfoodRo/ Vlogurile Youtube ale Nutriei.