Când vrei să slăbești, NU te mai lupta cu propriul corp! Nu sunteți dușmani… ba chiar mai mult, sunteți aliați și prieteni pe același drum, împreună!

In 7 de amu’ spre opt ani de cabinet am văzut o puzderie de bătălii cu propriul corp! Am văzut persoane supra-ponderale, care în dorința lor de a atinge țelul suprem de a pierde greutate au recurs la cele mai drastice metode… de la foame pură, până la cele mai idioate și ineficiente medicamente/suplimente (parte chiar al naibii de nocive) – de la fitness extrem până la cele mai spre 0 și fără nutrienți alegeri alimentare.

Am văzut persoane sub-ponderale, a căror luptă, mai aprigă câteodată le-au dus la metode la fel de extreme… de la cantități industriale de mâncare hiper-calorică, dar fără nutrienți gen fast-food până la medicamente și tratamente speciale de stimulare a apetitului, multe pe bază hormonală.

EFECTUL este același de fiecare dată… fie că apare într-o lună, fie că apare într-un an: RECIDIVA!

Și apoi lupta cu propriul organism se reia, mai aprig, mai drastic și mai extrem! Încă odată și încă odată și încă odată! Toate în detrimentul sănătății de-a lungul anilor!

Toate aceste metode extreme și total ineficiente de altfel, această luptă cu propriul organism care „trebuie învins!” cu orice preț, au creat o relație complet pe dos cu propriul corp, cu mâncarea și cu mișcarea… o relație bolnavă și plină de ură! Iar din ură dragă sănătofagule, nu s-a născut niciodată nimic bun!

Crede-mă când îți spun, pentru că puțini oameni au văzut ceea ce și mai ales câte am văzut eu… remodelarea sau recompoziția corporală este UN DRUM… o călătorie ce trebuie gustată și experimentată vizualizând țelul! NU există scurtături sau variante!

Nu există scurtături… chiar dacă par pe moment, dar crede-mă lucrurile se vor schimba în mult mai rău, din ce în ce mai repede.

Nu există variante… decât cea a controlului aportului alimentar, care trebuie să fie echilibrat și ponderat, unde trebuie numărate caloriile, împărțiți macro-nutrienții corect și asezonat cu mișcare fizică!

Învață la fiecare pas, adaptează-te la fiecare răspuns din organism și toate vin la tine la timpul lor ideal, dacă rămâi consecvent și perseverent! Începe drumul acum… și educă-te pe pagina mea! Ai tot ce ai nevoie acolo…

Nu uita să distribui informația și pentru cei din jurul tău: sunteți împreună pe același drum!

a voastră Nutrie Ionut Ionut Ignat


CONSILIERE personalizată direct cu Nutria NutriGo la un click distanță – http://www.nutrigo.ro/consiliere-on-line/


ACCES PREMIUM NutriGo – https://www.nutrigo.ro/premium/  (învață să fii propriul tău nutriționist și Nutria îți pune la dispoziție TOATE uneltele informaționale de care ai nevoie: -calcule calorice, distribuția de macro-nutrienți specifică ție pe mese și zile, rețete delicioase gata calculate, planuri alimentare și de mișcare fizică! + Acces la Grupul secret al Nutriei dedicat și exclusiv numai pentru clienții premium NutriGo.


www.facebook.com/nutrigo.ro/ – Postările nutri-științifice ale Nutriei (like și urmărește pe facebook)

http://www.nutrigo.ro/ TOATE articolele și rețetele

Nutriei https://www.instagram.com/nutrigo.ionut.ignat/ Insta-Nutria

https://www.youtube.com/c/FunandfoodRo/ Vlogurile Youtube ale Nutriei.