Cum scapi de Grăsimea încăpățânată de pe burtă și șolduri cu 6 „jmecherii” alimentare!

 

Știți voi dragi cititori de grăsimea încăpățânată? Aia care stă pe tine în anumite zone specifice și de care nu scapi cu una cu două?

O DAA! Frecvente întrebările către Nutrie despre cum scap de grăsimea de pe burtă? Cum micșorez șoldurile? Etc etc etc… Toate aceste probleme, dacă discutăm în special de grăsimea abdominală – sunt generate de rezistența la insulină.

Dar din păcate dacă deja ai scăpat de câteva kilograme bune printr-o dietă adecvată hipocalorică, acum aceleași principii dietetice care te-au scăzut până acum (posibil chiar cu zeci de kilograme)… nu te vor ajuta să scapi de ultimele kilograme, cele mai încăpățânate și totodată cele mai inestetice.

HAVE NO FEAR! Nutria is here! (Adică fără griji, Nutria vine în ajutorul vostru…) Câteva tricks&tips alimentare adăugate la dieta clasică hipocalorică și mișcare fizică vă vor ajuta să vă atingeți țelul mai repede și mai eficient.

  1. Totdeauna încercați pe cât posibil la fiecare masă să mâncați proteinele&grăsimile înainte carbilor! Această strategie reglează creșterile de glucoză în sânge și proteina declanșează sațietatea mai repede.
  2. Folosiți oțet balsamic la fiecare salată (două linguri pe zi). Ajută la reglarea glicemiei și blochează parțial absorbția energetică a carbohidraților.
  3. Dacă nu papi măcar 5 mese de pește pe săptămână (ceea ce este mai rar în tradiția noastră românească, dacă nu ești din Deltă) – folosește suplimentare cu ulei de pește pentru aportul adițional de Omega 3 (ai un articol complet pe subiect pe acest link – www.nutrigo.ro/omega3/
  4. Nu ține dietă strictă 7 zile din șapte, 30 din 30 de zile pe lună – acordă organismului din când în când o pauză și folosește zilele trișate – https://www.nutrigo.ro/despre-ziua-trisata/
  5. Folosește semințe de in și psyllum pentru a asigura o digestie eficientă. Știi bine deja că Nutria îți va recomanda produsul ei preferat pentru digestie – Optifibre România de la Nestle.
  6. Bea multă apă! Când spun multă… mă refer la limita hidrică superioară personalizată! Cât băi Nutrie nebună cât??? Păi treci dragă lecturatorule prin filmul Aquaman și citește articolul următor să faci calculele simplu pentru tine – https://www.nutrigo.ro/despre-apa/

Toate tips&tricks de mai sus sunt aplicabile doar pentru cei care au scăpat de marea majoritatea a greutății adiționale și s-au apropiat de greutatea normală! Nu știi nici care-i aia? Hai cu articolul ăsta de la Nutrie să afli: https://www.nutrigo.ro/greutatea-ideala/ … DAR se adresează persoanelor care deja înțeleg termenii de regim hipocaloric & repartiție de macro-nutrienți și au ajuns la punctul la care fac doar reglaje în remodelare corporală de ordin estetic!

Pentru rezultate și mai eficiente caută în lumea antrenorilor personali Ediția sportivă a prezentului articol! Sunt sigur că sunt foarte mulți colegi de breaslă remodelativă cu lumea sportivă care au scris pe subiect… ;)

P.s. Nu aștepta să-ți cadă informația moca în poală! Caută, adună info din mai multe surse, verifică-le că sunt reale și veridice și APLICĂ!!! Angajeză specialiști unde nu știi sau vrei eficiență realistă/rapidă cu motivația la pachet!!!

Ai grijă ce alegi însă… nu „specialiștii” care-ți vând vise la pachete scumpe pe care trebuie să le vinzi și la lista de prieteni să plătești lumina…

Stay strong! Stay smart! Stay frosty!

CONSILIERE personalizată direct cu Nutria NutriGo la un click distanță – http://www.nutrigo.ro/consiliere-on-line/


ACCES PREMIUM NutriGo – https://www.nutrigo.ro/premium/  (învață să fii propriul tău nutriționist și Nutria îți pune la dispoziție TOATE uneltele informaționale de care ai nevoie: -calcule calorice, distribuția de macro-nutrienți specifică ție pe mese și zile, rețete delicioase gata calculate, planuri alimentare și de mișcare fizică! + Acces la Grupul secret al Nutriei dedicat și exclusiv numai pentru clienții premium NutriGo.


www.facebook.com/nutrigo.ro/ – Postările nutri-științifice ale Nutriei (like și urmărește pe facebook)

http://www.nutrigo.ro/ TOATE articolele și rețetele

Nutriei https://www.instagram.com/nutrigo.ionut.ignat/ Insta-Nutria

https://www.youtube.com/c/FunandfoodRo/ Vlogurile Youtube ale Nutriei.