Ai sub 5 kg de dat jos până la greutatea ta ideală… dar nu știi o boabă de nutriție?

NUTRIA TE CONSILIAZĂ MOCA în acest articol și te duce la rezultat imediat… printr-o săptămână de reguli!

Ce ai de făcut? – începe de la primul punct și în fiecare zi din săptămână mai adaugă câte o regulă… rezultatele urmează să apară aproape instant!

Vrei să respecți toate regulile deodată? – Treaba merge și mai repede…

  1. Renunță la cei doi mari albi (zahăr alb și făină albă)… De fapt, ca să nu mai trecem prin veșnica fază de negociere… RENUNȚĂ LA ORICE FORMĂ DE ZAHĂR ȘI ORICE FORMĂ DE FĂINĂ! (include aici și miere de albine)

  2. Renunță la uleiurile hidrogenate/rafinate. NICI o baie de ulei nu este admisă!

  3. Renunță la mezeluri și prepară FIECARE carne pe grătar/grill, selectând variantele de steak-uri cu cele mai reduse în grăsimi (evident fără coaste și cefe).

  4. Renunță la sosuri și băuturi „faine” (apă, cafea și ceai îndulcite doar cu ștevie).
  5. Maxim 2 fructe pe zi (servirea de fructe fiind cât căușul palmei tale… nu o palmă de Troll sau ORC).

  6. 5 mese de pește pe săptămână (preferabil seara – preferabil NUMAI GRILL)

  7. Renunță la cartofi și orez o lună și concentrează-te DOAR pe legume ușoare! UȘOAREEEE…. – Legumele consistente gen Mazăre, linte, năut, fasole, cuș-cuș doar la prânz!

Pentru că de ceva timp nu mai accept clienți care au doar câteva kilograme de dat jos și îi direcționez spre antrenori personali, am zis totuși să pun un ghid fain și de alimentație bazică ce ar trebui respectată pentru această categorie. Evident și inerent sunt mult mai multe lucruri de adăugat și nu pot fi implementate în obiceiul alimentar al unei persoane instant… dar plecând de la aceste reguli bazice, poți să rezolvi FOARTE multe probleme, fără necesitatea de a apela la un consilier specializat pe alimentație. 

Dacă vrei să ții experiementul, notează greutatea la început și o lună mai târziu… eventual trimite un mesaj dacă-ți aduci aminte de unde ai plecat cu ideea pe pagina mea sau comentează la acest post… Ar fi fain să aud ceva feedback…

Spor maxim și stay frosty people!

CONSILIERE personalizată direct cu Nutria NutriGo la un click distanță – http://www.nutrigo.ro/consiliere-on-line/


ACCES PREMIUM NutriGo – https://www.nutrigo.ro/premium/  (învață să fii propriul tău nutriționist și Nutria îți pune la dispoziție TOATE uneltele informaționale de care ai nevoie: -calcule calorice, distribuția de macro-nutrienți specifică ție pe mese și zile, rețete delicioase gata calculate, planuri alimentare și de mișcare fizică! + Acces la Grupul secret al Nutriei dedicat și exclusiv numai pentru clienții premium NutriGo.


www.facebook.com/nutrigo.ro/ – Postările nutri-științifice ale Nutriei (like și urmărește pe facebook)

http://www.nutrigo.ro/ TOATE articolele și rețetele

Nutriei https://www.instagram.com/nutrigo.ionut.ignat/ Insta-Nutria

https://www.youtube.com/c/FunandfoodRo/ Vlogurile Youtube ale Nutriei.