Tips&Tricks de la Nutrie – Voi știați că oțetul (acidul acetic) ajută la reglarea glucozei în sânge, transformarea ei în glicogen (și nu trimiterea în țesutul gras), reglează nivelul de insulină și previne (într-o mică măsură) absorbția carbohidraților la nivel intestinal?

ATENTIE – nu are nici o legatura otetul cu lamaia (exceptie gustul acru). Unul are acid acetic si celalalt acid citric – doua substante COMPLET diferite (minus clasa de acizi). Orice tip de otet are aceleasi proprietati… nu trebuie NEAPĂRAT MUSAI cel din poză!
Oțetul nu este medicament și nu înlocuiește medicația alopată (gen diabetică). Nu se bea pe stomacul gol, este DOAR un asistent, de pus în papa… nu o soluție la eclere sau la obezitate/alte patologii!
Reffs: (for non-believers)

CONSILIERE personalizată direct cu Nutria NutriGo la un click distanță – http://www.nutrigo.ro/consiliere-on-line/


ACCES PREMIUM NutriGo – https://www.nutrigo.ro/premium/  (învață să fii propriul tău nutriționist și Nutria îți pune la dispoziție TOATE uneltele informaționale de care ai nevoie: -calcule calorice, distribuția de macro-nutrienți specifică ție pe mese și zile, rețete delicioase gata calculate, planuri alimentare și de mișcare fizică! + Acces la Grupul secret al Nutriei dedicat și exclusiv numai pentru clienții premium NutriGo.


www.facebook.com/nutrigo.ro/ – Postările nutri-științifice ale Nutriei (like și urmărește pe facebook)

http://www.nutrigo.ro/ TOATE articolele și rețetele

Nutriei https://www.instagram.com/nutrigo.ionut.ignat/ Insta-Nutria

https://www.youtube.com/c/FunandfoodRo/ Vlogurile Youtube ale Nutriei.